Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Στην Πάτρα, έβρεχε καταρρακτωδώς. Δεν πήγαν ουτε τα δικά μας παιδιά...

Στην Αθήνα ήμασταν 20, όσοι περίπου και οι άνθρωποι που είχαν έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί μας και με οιονδήποτε τροπο (μοιράζοντας φυλλάδια, μιλώντας με τους άλλους, φτιάχνοντας πανώ και πολλά άλλα, βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης. Μοιράσαμε 20.000 φυλλάδια, και προωθήσαμε πολύ την ηλεκτρονική επικοινωνία...

Ολοι οι πολεμιστές, Θωμάς, Ελένη, Θοδωρής, Ηλίας, Οδυσσέας, Βάσω, Νάντια, Θοδωρής Β, Γιάννης και οι φίλοι τους, βράχηκαν μέχρι θανάτου όταν στις 4:00 η ώρα έπιασε καταρρακτώδης βροχή.

Στην ομάδα συμπεριλαμβάνεται μια Αγία που ήρθε απο την Κρητη στο Σύνταγμα μόνο για την εκδήλωση.

Την εκδήλωση στην Αθήνα ετίμησε με την παρουσία του ο κ. Αντωνίου, ο άνθρωπος που έκανε μύνηση κατα των βουλευτών του μνημονίου, και ο οποίος σήμερα βράχηκε επίσης. Ευχομαι ο θεός να τον έχει καλά.

Στη Θεσσαλονίκη από τους 100 φίλους και συνεργάτες που με οποιονδήποτε τρόπο με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα έρθουν, ήρθαν τελικά οι 35 και τους αγαπώ όλους...

Πέραν των 35, ήρθαν και δύο εξαιρετικές κυρίες από την Βέροια (οι οποίες έβαλαν σάντουιτς σε σακίδιο, πηραν μαζί τους νερό, μπήκαν σε πούλμαν ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ, καθώς και ένα συμπαθές μέλος του Πάμε.

Ημουν αποφασισμένος αν ερχόντουσαν 300 άνθρωποι που μπορούν να θεωρηθούν κοινό, θα μιλουσα με την ντουντουκα. Και τα 35 άτομα που ήρθαν, συμφώνησαν να μην το κάνω. Θα ήταν μαλλον φαιδρο. Δεν μίλησα καν...

Με προσωπικά έξοδα φτιάχτηκε ένα μίνι "αερόστατο" από 100 άσπρα μπαλόνια στην πλατεία Αριστοτέλους στην παραλία, ενώ γύρω ήταν οι 35 ανθρωποι που φορουσαν λευκή κορδέλα και μοίραζαν προκηρύξεις...

Τις προκηρύξεις αντίθετα, που του έλεγαν ότι η κρίση είναι απάτη και ότι μπορούμε να μη δεχθούμε τη μοίρα που μας ετοιμάζουν δεν τις έπερνε εύκολα...

Την εκδήλωση ΔΕΝ τίμησαν:

75 ακόμη φίλοι, κουμπάροι και συνεργάτες...

κάποια από τα χιλιάδες άτομα που δήλωσαν ότι θα έρθουν...

Αντίθετα με την εικόνα αυτή, η πρωτοβουλία του Πατριωτικού Μετώπου πέτυχε!

Παρ' όλο που το παπούτσι αστόχησε, η κίνηση του κ. Πραπαβέση πέτυχε. Το BBC έχει δώσει στο θέμα δημοσιότητα...

Πριν ακουστούν ανοησίες και βρωμιές, ρωτήστε και μάθετε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό γιατρό, γνωστό, επιτυχημένο, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που θα μπορούσε πολύ εύκολα να πάρει την οικογένειά του μακριά από αυτη τη χώρα των τρελών και των κοιμισμένων και να περνάει άνετα αυτός και οι απόγονοι του. Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν και όχι κανένας τελειωμενος σε απόγνωση είναι που πέταξε το παπούτσι.

Ο Χυτήρης βεβαίως έτρεξε να γραφικοποιήσει τον κ. Πραπαβέση. Οι δημοσιογράφοι ως συνήθως συμφώνησαν...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!
Για σκεφτήτε το...

Ενας επιτυχημένος γιατρός μπαίνει σε διαδικασία να υποστεί ποινικές διώξεις την ίδια στιγμή που οι χρόνια άνεργοι που γούσταραν πολύ και κάνανε λαικ στο φεισμπουκ δεν πήγαν ούτε μία βόλτα σήμερα στο σύνταγμα...ούτε στην Αριστοτέλους...

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου ούτε η πράξη της κυρίας από την Κρήτη να μπεί στο καράβι και να κατέβει στο Σύνταγμα να φάει τη βροχή για νααντισταθεί , ούτε η ενέργεια του κ. Πραπαβέση να εκτεθεί μήπως και μας ξυπνήσει, δεν μας κινητοποιούν ούτε για να πάμε μια βόλτα στην πλατεία συντάγματος και να δηλώσουμε την αγανάκτηση μας για όσα γίνονται, να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ!

Σήμερα αντιλήφθηκα το μέγεθος της καταστροφής που έχουν κάνει στον ψυχισμό μας... Θέλει πάρα πολύ δουλειά για να αλλάξει αυτό... Δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να υποστούμε την ίδια μοίρα με την Αργεντινή παρ΄όλο γνωρίζουμε ότι για να ελευθερωθεί η Αργεντινή από το ΔΝΤ, θρήνησε 25.000 νεκρούς... Δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά είναι έτσι..

Αυτό βέβαια δε μειώνει την αξία της Πολιτικής Ανυπακοής ως τον μόνο αποτελεσματικό τρόπο αντίστασης.....Οταν οι Ελληνες αποφασίσουν να ελευθερωθούν, θα το κάνουν εφαρμόζοντας πολιτική ανυπακοή. Αρχισε από τα διόδια. Θα ήταν υπέροχο να επεκταθεί σε μη πληρωμή καρτών και δανείων... Οταν οι άνθρωποι αποφασίσουν να ελευθερωθούν, θα το κάνουν με τον τρόπο αυτον.

Σήμερα δεν μίλησα με την καινούρια μου ντουντούκα...

Ημουν όμως στο δρόμο...

7 σχόλια:

 1. Από την Δυτ.Αττική μπήκαμε στον Προαστιακό στις 12:10 ,έξι(6) φίλοι(2+4), κ το γράφω γιατί ακόμα κ οι κοπέλες που με τα πολιτικά δεν.., ΤΩΡΑ είναι αλλιώς,έχουν θυμώσει!!!Αλλά κατεβήκαμε στην Μαγούλα λόγω βροχής και (για να είμαστε ειλικρινείς πέρα για πέρα)από την ιδέα ότι θα είμαστε πολύ λίγοι κ μέχρι να φτάσουμε θα είχατε φύγει... Είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ είχαν τα ίδια η παρεμφερή κολήματα κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στεναχωρηθήκαμε τώρα που μάθαμε ότι μείνατε... Τέλος-πάντων να ξέρετε ότι είμαστε ΑΡΚΕΤΟΙ για την σπίθα και να μας δείξουν ΟΛΑ ΤΑ (ΞΕ)ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ βρωμοκάναλά τους (και του εξωτερικού),πριν τις εκλογές τους,αν κάνουμε κάτι(πάντα ειρηνικό)αλλά 'οχι σε μεγάλη πόλη που χάνεσαι!Σε ένα χωριό είναι είδηση που έσβησε η φωτιά στη στάνη(ειδήσεις-μεσημέρι,ΝΕΤ - 6/9/2010,χα)!ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ..!(όλοι,πήγαμε δεν πήγαμε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δηλαδή τελικά η βροχή μόνο έφταιξε;

  Μετά από όσο spam και προπαγάνδα στο ιντερνετ, βγήκατε 50 άτομα;

  Από το 1 ως 10 σε ποιο βαθμό ο κόσμος συμφωνεί με την κλασσική πολιτική;

  Φταίει μόνο η τηλεόραση;

  Κανείς άλλος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γωνιανάκης Κώστας12 Σεπτεμβρίου 2010 - 4:03 π.μ.

  Φίλε μην απελπίζεσαι γιατί όπως μου είπε και η κοπέλα που μου έδωσε την Λευκή κορδέλα σήμερα στην Αθήνα: Αν απελπιστούμε... Αυτοί θα έχουν πετύχει τον στόχο τους!
  Κάναμε την αρχή... Και την αρχή πάντα την κάνουν λίγοι... Βέβαια εύχομαι να μας ακολουθήσουν κι άλλοι

  ΥΓ. Κι εγώ ανέβηκα απ' την Κρήτη για να είμαι παρών στο Σύνταγμα στις 11/9 κι είμαι 18! Κι αυτό ήταν το μόνο που με "ενόχλησε"... Ότι δεν είχαμε νεολαία που κανονικά θα έπρεπε να ήταν γεμάτος ο τόπος εκεί πέρα... Κι όμως... Ήμουν ο μικρότερος της παρέας...
  Τέλος πάντων... Δεν απελπιζόμαστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στις 1+ πήγα και εγώ μαζί με μία φίλη μία βόλτα από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα. Περίμενα να δω έστω και ένα άτομο με κάποιο χαρακτιριστικό όμως ολόκληρη η πλατεία ήταν σχεδόν άδεια. Περιμένουμε την νέα ημερομηνία για να είμαστε από αυτούς τους λίγους που θα μπορούμε να πούμε αργότερα ότι προσπαθήσαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μόνο τις ώρες που των "σχολίων" αν δείτε καταλαβαίνετε ότι βλέπουν την ιστοσελίδα παιδιά
  που Σάββατο ξημερώματα μέτα από ότι έχουμε συνηθείσει ( η μας έχουν μάθει,δεν είναι εκεί το θέμα),ενδιαφέρονται και ψάχνουν και διαβάζουν γιατί τους νοιάζει!Και το πιό δύσκολο στη ζωή είναι μέχρι να πάρεις την απόφαση(πραγματικά όμως) και τα άλλα θα γίνουν αργά η γρήγορα... Άρα,υπάρχει κόσμος αποφασισμένος ότι έχει Δίκιο και τους νοιάζει!Αυτό είναι από μόνο του εκρηκτικό!Και αυτήν η έκρηξη γίνεται ¨ελεχγόμενη¨(χωρίς αίμα)μόνο με έμπνευση(δηλ.κάτι Νέο) και οργανωμένα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ πάντως σας ζηλεύω..!Γιατί όταν θα είναι πια αργά(και δεν είναι μακρυά οι ...¨εκλογες¨,θεοί να τις κάνουν)
  εσεις θα λέτε ότι τουλ.κάνατε προσπάθεια(άλλοι την αφιλοκερδή προσπάθεια,το τρέξιμο και το χάσιμο τόσων ωρών το λένε ...προπαγάνδα!) και όχι ότι κατέβηκες στην Μαγούλα! Μας έδωσες μια πολύ καλή ευκαιρία να σκεφτούμε αν αυτή η μορφή αγώνα έχει αποτέλεσμα & πρέπει να επαναληφθεί... Και 300 να είμαστε πιστεύεται ότι θα φτάναμε την κρίσιμη μάζα των 1000 που από εκεί και πέρα αν δεν φεύγουν αποκτά ...τεράστιο ενδιαφέρον;H μήπως πρέπει να αλλάξει ο τόπος(όπου εκεί θα χρειαστούν και οι προμήθειες) και ο τρόπος(να μην μπορούν σε πειράξουν τα χημικά η άλλα μέτρα καταστολής)που θα έχει έμπνευση ώστε να ξεχωρίσουμε και να δείξουμε στον κόσμο αυτά που δεν μπορεί να δει, να διαβάσει και να σκεφθεί τώρα;
  Πάντως θα ήθελα να μην κλείσει η ιστοσελίδα γιατί ότι και να γίνει χρειάζεται ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://greektogreek.blogspot.com/
  μια αποψη απο τον "φιλοσοφο"...!¨)
  Δεν ειμαστε μονοι...ουτε εσεις ουτε εγω.για αυτο μιληστε ,μιληστε ,οπου βρεθειτε μην δεχεστε την σιωπη .τελος η συνθηκολογηση με το συστημα .που δεν ειναι πια καθολου απροσωπο.εχει ταυτοτητα και οναματα .εχει συνεργατες και προστατες,εχει υπαλλη΄λους και πληρωμενους μπραβους(η μηπως η ελληνικη αστυνομια ειναι για την προστασια μας και δεν το ειχα καταλαβει)
  η μονη μου επιφυλαξη ειναι οτι υπαρχει κυνδυνος καπελωματος απο τους κολπατζηδες σαν τον καρατζαφερη ,και αλλους πολιτικαντηδες.Προσεξτε που δικετε την στηριξη σας,ειναι υποπτοι καιροι.εμπιστευθειτε μονο την διαισθηση σας,αυτη που σας λεει ποτε αυτος που σας μιλαει ειναι ψευτης,και αποβλεπει καπου που δεν δηλωνει.πολλοι κλεφτες,και προδοτες μολις αρχισει η αλλαγη θα τρεξουν να δηλωνουν μπροσταρηδες.μην το φατε.μην δεχτειτε να σας χρησιμοποιησει κανενας.και οσο για την ανασφαλεια του να μην υπαρχει καποιος να σε οδηγησει,ετσι ειναι και για τα μωρα,μηπως πρεπει να ενηλικιωθουμε και να μην περιμενουμε να αρχισει την αλλαγη καποιος αλλος,πιο δυνατος.ειμαστε ολοι ισοδυναμοι ,αν ειμαστε ενωμενοι .και ενωμενοι ειναι οσοι δεν προσπαθουν να το παιξουν.
  αντε να δουμε λοιπον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε, δεν δικαιούστε να σβήνονται.

ΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΟΠΩΣ:

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

-ΕΝΙΑΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

-ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

Να αποφασίσουμε επιτέλους σα λαός πως θέλουμε να ζούμε μέσα στη χώρα μας. Να δείξουμε για μια φορά ακόμα στον κόσμο ότι η δημοκρατία είναι εφεύρεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ !
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ: ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Πριν μερικά χρόνια, ο πρώην - ευτυχώς - δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος είχε καλέσει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε ειρηνικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης (για λάθος λόγους βέβαια) για να διαμαρτυρηθεί για την ονομασία των σκοπίων. Κατάφερε να κατεβάσει πάνω από 1.000.000 κόσμο (μιλήσανε και για δύο), και δεν θα ξεχάσω εκείνη την ημέρα, που είχαν παραλύσει οι συγκοινωνίες, είχαν κλείσει τα καταστήματα, και δεν μπορούσες να περάσεις ούτε με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ήταν απλός κόσμος που κατέβηκε στο δρόμο για να διαμαρτυρηθεί γι αυτά που πιστεύει. κατέβηκε με τα παιδιά του, χωρίς να φωνάζει, χωρίς να χτυπάει, και χωρίς να πετάει πέτρες. Το αποτέλεσμα ήταν να παραλύσει για μια μέρα η οικονομία της πόλης. Σκεφθείτε να γίνει μια μέρα το ίδιο σε πανελλαδικό επίπεδο. Να κατεβαίνει κάθε μέρα ο κόσμος ειρηνικά στον δρόμο και να αρνείται να εργαστεί, ή να υπακούσει γενικότερα. Θα παραλύσει η οικονομία του κράτους. Σε πέντε το πολύ πολύ ημέρες, όλοι αυτοί που μας φοβερίζουν και μας απειλούν, θα γίνουν αρνάκια, και θα κάνουν ότι θέλουμε. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται μαζικότητα. Να κατέβουν π.χ. 2.000.000 Ελληνες στην Αθήνα, και 1.000.000 Ελληνες στην θεσσαλονίκη, και σε όλη την χώρα να είναι μαζεμένοι οι πολίτες έξω από το δημαρχείο. Το πρόβλημα για το πώς θα γίνουν όλα αυτά είναι ο συντονισμός. Στο V for Vendeta, το έναυσμα το έδωσε ο θάνατος του υπερήρωα. Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, το έναυσμα το έδωσε ο δήμαρχος. Εδώ δεν περιμένουμε έναυσμα, αφού οι πολιτικοί μας, τα κανάλια που τους ανήκουν και οι παρατρεχάμενοι δεν πρόκειται να διαδώσουν ένα τέτοιο νέο, και έχουμε και έλλειψη από σούπερ ήρωες. Αρα πρέπει να το κανουμε μόνοι μας. Αρα πρέπει να δεχθούμε ένα συντονιστικό όργανο. Αυτό το όργανο όμως αποκλείεται να μην ανήκει κάπου, είτε σε κόμματα, είτε σε οργανώσεις, είτε οπουδήποτε αλλού. Το έναυσμα θα μπορούσε να είναι ένα απλό κάλεσμα. Αυτή εδώ η προκήρυξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

Η πολιτική ανυπακοή δεν είναι καινούρια. Δεν τη σκέφτηκα εγώ.

Όποιος έχει διαβάσει Αντιγόνη του Σοφοκλή, γνωρίζει καλά ότι η ανυπακοή σε μια άδικη πολιτική ηγεσία, με καθαρότητα και θάρρος, χωρίς κουκούλες και με αδιαμαρτύρητη αποδοχή των συνεπειών (στην προκειμένη περίπτωση ο θάνατος) είναι μια αμιγώς ελληνική υπόθεση.

Την Πολιτική ανυπακοή, τεκμηρίωσε πάντως ο συγγραφέας Χένρυ Ντέιβιντ Θορό στο δοκίμιο του "Περί Πολιτικής Ανυπακοής", και την εφαρμοσαν μεγάλοι άνδρες οπως ο Γκάντι, και άλλοι, που ούτε το όνομά τους δεν είμαι άξιος να προφέρω.

Περισσότερα εδώ.

Πως μπορεί να μας βοηθήσει σήμερα:

Το μυστικό είναι η μαζικότητα στο πλήθος. Αν αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν για λίγο, τις πολιτικες πεποιθήσεις μας, οι ομάδες, την κοινωνική τάξη, τα θρησκευτικά πιστεύω, όπως περίπου γίνεται όταν έχουμε παρελάσεις.

Οι πολίτες θα κατέβουν ήρεμα στο δρόμο, με τα παιδιά τους, την γιαγιά, ένα σακίδιο με πολλά τρόφιμα και για αλλους και νερό. Δε θα χρειαστεί να φερθούμε βίαια.

Θα αρνηθούμε απλώς να συνεχίσουμε να υπακούμε στην προδοτική κυβέρνηση και τους υπόλοιπους δυνάστες μας.

Ολόκληρο το σύστημα που εχουν φτιαξει οι νεοταξίτες στηρίζεται στο γεγονός ότι ΕΜΕΙΣ ξυπνάμε κάθε μέρα, και ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ να πάμε στη δουλειά, και να σχολάσουμε, και να παρουμε τα παιδιά, και να τα πάμε αγγλικά γαλλικά πιάνο κ.λ.π. Και με τη δικιά μας εργασία κινείται το σύστημα. Ολο αυτό είναι ενα παιχνίδι, πολύ καλοστημένο, που ξεκινάει από την παιδική μας ηλικία, διαμορφώνεται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και φτάνει μέχρι σήμερα.

Το πιο δύσκολο είναι να παραδεχθούμε στον εαυτό μας οτι τόσα χρόνια ζήσαμε λάθος.

Οτι ζουσαμε σε μια πλάνη. Οτι ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι όπως είναι σήμερα, ότι δε χρειάζεται να υπάρχει τόση μιζέρια στον κόσμο.

Κανένας στρατός και καμία αστυνομία δεν θα επιτεθεί σε ένα τόσο μεγάλο ειρηνικό πλήθος.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ σε όποιον ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πέρα και πάνω απο κομματική ιδεολογία, θρησκεία, οικουμενικά πιστεύω.

Οποιον μπορεί να ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, που είναι η Πατρίδα, η οικογένεια, η περιουσία. Η ΕΛΛΑΔΑ. Η γη αυτή που ποτίστηκε τόσες φορές με αίμα. Που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας αφήνοντας τα κοκκαλάκια τους σε τόσες και τόσες δυστυχίες. Η πολιτιστική μας κληρονομιά. Η φυσική ομορφιά. Ολα αυτά που χάνουν την αξία τους κάθε φορά που λέγονται από γλοιώδη στόματα.

2.Μιλάτε σε όλους τους φίλους σας και τους πιέζετε να κουνηθούν λίγο. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να γίνει είναι να σηκώσουν το κορμί τους και να το φέρουν στο κέντρο της πόλης, την συμφωνηθείσα μέρα και ώρα. Εκείνη την ημέρα και ώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα κέντρα των πόλεων και χωριών της Ελλάδας, έξω από δημαρχιακά μέγαρα, νομαρχίες, και να κατεβάσουμε 5.000.000 κόσμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Δείξτε τους το μνημόνιο που υπέγραψαν οι βουλευτές μας. Δείξτε τους το βίντεο με την Αννα Ψαρούδα Μπενάκη που πληροφορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η εθνική μας κυριαρχία θα περιοριστεί, και ότι τα δικαιώματα του πολίτη θα υποστούν μεταβολές. Τυπώστε σε χαρτί για όσους δεν έχουν internet αναρτήσεις οι οποίες να σχηματίζουν την εικόνα της προδοσίας. Κλείστε τους την τηλεόραση! Δείξτε τους blogs και forum στο internet. Δεν υπάρχει σούπερ ήρωας. Ο σούπερ ήρωας είσαι εσύ κι εγώ. Αν καταφέρουμε να ξυπνήσουμε αρκετούς, θα πετύχουμε σίγουρα κάτι. Και δεν χρειαζόμαστε αρχηγό. Οι Ελληνες δεν είναι αναίσθητοι. Παραπληροφορημένοι είναι.

Στην Πυθεία http://pytheia.blogspot.com υπαρχει συλλογή από αναρτήσεις τις οποίες αν δείξετε σε κάποιον με στοιχειώδη νοημοσύνη, θα καταλάβει. Στη συνεχεια μπορείτε να του δείξετε και αλλα blogs, με πιο φρέσκα νέα.


Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Ακόμα κι εγώ όταν βγαίνω έξω και βλέπω τον κόσμο να κυκλοφορεί "ως συνήθως", αναρωτιέμαι, και η πίστη μου κλονίζεται. παρ΄ όλα αυτά, όταν επιστρέφω στα ιστολόγια, αντιλαμβάνομαι από τα στοιχεία ότι δεν είμαι τρελός. Οτι πράγματι εξυφαίνεται ένα σχέδιο αποδιοργάνωσης του Ελληνικού Κράτους με σκοπό τον διαμελισμό του και η πώλησή του σε εταιρίες και κερδοσκόπους. Κάποιος που ακούει πρώτη φορά αυτές τις απόψεις, δυσπιστεί, αλλά η κρίση δίνει την ευκαιρία αυτό που πριν απορρίπταμε χωρίς σκέψη (παρ όλο που ήταν αληθές), σήμερα να το εξετάζουμε: Μας κυβερνάνε Προδότες! Πείτε λοιπόν σε όλους τους γνωστούς σας να "χαραμίσουν" μια μέρα από την ζωή τους για το καλό της Ελλάδας! Ετσι κι αλλιώς όλες οι μέρες τους "χαράμι" πάνε. Πείστε τους να κάνουν μια δοκιμή για να μετρήσουμε την δύναμή μας!


Ο ΦΟΒΟΣ

Εχω ρωτήσει πάρα πολύ κόσμο τι κακό μπορούμε να πάθουμε αν αρνηθούμε να πληρώσουμε, και κανένας δεν μου είπε έναν σοβαρό, πέρα από το ότι θα περάσουμε δύσκολα. Αν δεν το κάνουμε, θα περάσουμε ΑΠΕΙΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ. Πρέπει να το κάνουμε τώρα. Με τον τρόπο αυτόν. Με την διάδωση μιάς προκήρυξης. Χα Χα. Απλό; Μερικές φορές συμβαίνει οι λύσεις προβλημάτων που είναι προϊόντα μιας μακροχρόνιας επίπονης διαδικασίας να είναι εξαιρετικά απλές. (Ε=mc2)


Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ

Είναι πράγματι θλιβερό το γεγονός ότι με τόσα σκάνδαλα που μας κατακλίζουν καθημερινά, έχουμε τυφλωθεί τόσο ώστε να μη μπορούμε να δούμε το αυθόρμητο και το αληθινό, ακόμα και όταν είναι τόσο καθαρό. Η να μην μπορούμε να αποδεχθούμε ότι δεν αποτελεί προϊόν μιας "αναγνωρισμένης" προσωπικότητας. Διότι από το κείμενο της προκήρυξης φαίνεται ότι δεν μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα.

Υπάρχουν πολλές φωνές που φωνάζουν για την άρνηση πληρωμής, οι περισσοτερες από επιστήμονες, οικονομολόγους κ.λ.π., και σα χώρα θα επρεπε να τους ακούσουμε και να αποφασίσουμε τι να κάνουμε.

Επίσης είμαι της άποψης ότι το αισχρό μνημόνιο που υπέγραψαν οι προδότες θα πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα. Το ίδιο για την παραμονή μας στο ΔΝΤ.

Δεν ξέρω τι δημαγωγικά μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτά.

Η ημερομηνία βολεύει γιατί θα έχουμε επιστρέψει από διακοπές (πρέπει να ληφθεί κι αυτό υπ' όψη), γιατί θεωρούμε ότι είναι καλύτερα η διαμαρτυρία να αρχίσει Σάββατο, (που θα έχει λίγο κόσμο) να συνεχιστεί την Κυριακή (όπου ελπίζουμε ότι θα είμαστε πολλοί) και να καταλήξει τη Δευτέρα να είναι αν είναι δυνατό ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Κρατάω την ανωνυμία για να τονίσω ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται αρχηγο τώρα. Χρειάζεται ΕΜΑΣ! Δεν είμαστε πρόβατα. Θα σηκωθούμε, θα βγούμε στο δρόμο, και θα αρνηθούμε να παίξουμε το παιχνίδι τους!

Μετά θα βρούμε και αρχηγό. Τοτε όμως θα έχουμε νοιώσει τη δύναμή μας, και θα την ξέρει κι ο αρχηγός.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ GOLDMAN SACHS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α4