ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Το μυστικό της πολιτικής ανυπακοής είναι η ειρηνική διάθεση.
Πρέπει να κατέβουμε στο δρόμο με τον αέρα του νικητή.

Θα βγούμε για το γύρο του θριάμβου. Θα πάμε με τα παιδιά μας σε γιορτή.Οι αστυνομικοί είναι με το μέρος μας, αφού ξέρουν ότι η επίθεση αφορά και τους ίδιους.


Θα κατέβουμε με τα πόδια στο κέντρο της πόλης. Ολη μας τη ζωή τρέχαμε δεξιά κι αριστερά χωρίς να ξέρουμε γιατί, αλλά κυρίως χωρίς να αναρωτιόμαστε γιατί. Και τώρα με την ευκαιρία της κρίσης αναρωτηθήκαμε. Δεν θα χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Το σύστημα θα χτυπηθεί με τα ίδια του τα μέσα. Και θα χάσει όταν συμβεί κάτι που δεν προβλέπεται από το συστημα. Θα σταματήσουμε να υπακούμε. Αυτό δεν προβλέπεται από το συστημα. Κι όλα αυτά χωρίς αρχηγους. Χάρη σε μια προκήρυξη. Που εκτύπωσε ένας ανώνυμος από το πλήθος.


Δεν απαιτείται βία, αλλά ούτε και επιτρέπεται. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, αφού παραλύει την εθνική μας οικονομία και προκύπτει απλώς από το γεγονός οτι αρνούμαστε να εργαστούμε. Δεν χρειάζονται συνθήματα. Δεν χρειάζονται πανώ. Τίποτα. Μόνο προκηρύξεις. Πολλές προκηρύξεις, για να τις δώσουμε σε όλους, να τις δώσουνε σε άλλους, να κατέβει όλος ο κόσμος στο δρόμο και να αρνηθεί να υπακούσει. Οι πολίτες βέβαια μπορούν να διασκεδάζουν. Να ζουν τη γιορτή.

Οπου οι πολίτες ακούν συνθηματα θα πρέπει να τα αποδοκιμάζουν. Απολαμβάνουμε τον περίπατο μας. Επιστρέφουμε για το γύρο του θριάμβου. Οπου οι πολίτες βλέπουν βία, να απομακρύνονται, να κάθονται κάτω και να φωνάζουν ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!. ώστε να δούν όλοι ποιοι δημιουργουν τα επεισόδια. Ο τρόπος εξασφάλισης της μη βίας είναι αυτός που προτείνουν ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΒΙΑΙΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν θα επιτεθούν σε ειρηνικό πλήθος. Αν το κάνουν, καταστρέφεται το οικοδόμημά τους αφού η ανθρωπότητα θα δει τα πραγματικά τους σχέδια. Μην ξεχνάτε Ελληνες. Η Ευρωπη έχει τα μάτια της στραμένα επανω μας.

Ισως η Ελλάδα να πρέπει να δειξει για μια φορά ακόμα το δρόμο στην ανθρωπότητα.

Σίγουρα ηρθε η ώρα για τη γενιά μας να δείξει αν αξίζει να συνεχίσει να υπάρχει.

Πίστεψέ το και μετά από 2.000 χρόνια θα μιλάνε πρώτα για εσένα και μετά για τον Περικλή, τον Αριστοτέλη, τον Λεωνίδα και τους τριακόσιους.

22 σχόλια:

 1. Αν ο καθένας γνωρίζει τον διπλανό του και θέλει να τον γνωρίζει κι εκείνος τότε και μόνο με την υποσχεση της αλληλοπροστασίας της αλληλοεκτίμησης το θέμα της προ- βοκάτσιας μηδενίζεται.Κάποιος φίλος επιγραμματικά μου είπε
  Αν αγωνίζεσαι για τον διπλανό σου η νίκη είναι εξασφαλισμένη.Αυτό σημαίνει φιλο-τιμο(ω)
  Astillais

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Δεν θα επιτεθούν σε ειρηνικό πλήθος."

  Αγαπητέ, οι σκέψεις που εκφράζονται από τέτοια θέση, από βήμα έκφρασης όπως αυτό εδώ, αναμφίβολα επηρεάζουν την κοινή γνώμη.

  Η καθημερινότητα, η πείρα, η Ιστορία κι οι πρακτικές που είναι σχεδιασμένες (ελπίζω τούτο να είναι αντιληπτό χωρίς άλλο σχολιασμό) δείχνουν πως η σκέψη ότι "Δεν θα επιτεθούν σε ειρηνικό πλήθος..." απέχει από την πραγματικότητα.

  ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

  Θα είναι κρίμα να ατυχήσει η εξαιρετική και χρήσιμη προσπάθεια που συντονίζεις από απλή αστοχία.

  Αντίθετα, η σωστή προετοιμασία, εξυπηρετεί τον σκοπό. - Άργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε μου ανώνυμε,

  Οπως είπαμε και σε άλλες αναρτήσεις, αν στις 11/09 είμαστε 15 άτομα, θα φάμε τα σάντουιτς και θα πάμε σπίτια μας.

  Αν είμαστε π.χ. στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους 10.000 (που είναι πλήθος που γεμίζει την πλατεία) και είμαστε ειρηνικοί (κάνουμε βόλτα, την οποία όμως δε σταματάμε) τότε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.

  Σκέψου τι επεισόδια έγιναν για το θάνατο του Γρηγορόπουλου, σκέψου τι θα γίνει εδώ και σε ολόκληρο τον κόσμο αν συμβεί αυτό που λες.

  Δεν είναι χαζοί. Δε θα κάνουν κάτι που θα καταλύσει το οικοδόμημα τους.

  Συμφωνώ με την σωστή προετοιμασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με πλήθος π.χ. 500.000 στη Θεσσαλονίκη, ούτε θα τους περάσει από το μυαλό.

  Οι αστυνόμοι απλώς θα μας προστατεύουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με 1.000.000 στη Θεσσαλονίκη και 3.000.000 στην Αθήνα, απλώς θα παραιτηθούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το γεγονός ότι διοργανώνετε εκδήλωση διαμαρτυρίας μόλις 3 ημέρες μετά το getGreeceback.com και το η ιστοσελίδα getGreeceback.gr (άλλαξε μόνο η κατάληξη .gr) δημιουργήθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες, είναι δύο τυχαία γεγονότα;
  Αν αυτό που κάνετε ΕΣΕΙΣ και η ιστοσελίδα-μαϊμου getGreeceback.gr δεν είναι προβοκάτσια, τότε τί είναι;

  Όποιος έχει μάτια, βλέπει...

  Γ.Σ.

  ΥΓ: Το λινκ στο getGreeceback.com που έχετε βάλει, προφανώς σκόπιμα, στο κάτω-κάτω μέρος της σελίδας σας, οδηγεί σε λάθος τόπο. Κι αυτό τυχαίο; Μήπως υπάρχει απλώς το εικονίδιο για να σας δίνει άλλοθι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αν έχεις μάτια άνοιξέ τα και δές εδώ:
  http://sindonistis.blogspot.com/p/mentor.html

  Δεν αποσκοπώ σε προσωπική προβολή για να πολεμάω κάποιον, ούτε διεκδικώ τον τίτλο τους σωτήρα σου. Δεν μπορώ όμως να μην απαντήσω όταν με ρωτάνε συνέχεια γιατί δεν ενοποιούμαστε.

  Δεν έχω καμία σχέση με το getgreeceback.gr

  Επίσης έχω δηλώσει ότι δε θα ξανά ασχοληθώ με το θέμα και δηλώνω τώρα ότι δε θα επιτρέψω να γίνει ο συντονιστής πεδίο αντιπαράθεσης.

  Η διάσπαση δε βοηθάει.

  Ο σκοπός είναι να δραστηριοποιηθούμε. Κατέβα στο δρόμο και κατέβα όπως και όποτε θέλεις.

  Κατέβα στις 06/09 και μείνε εκεί. Καλό θα ήταν να μοιράζεις προκηρύξεις και στον κόσμο που θα είναι κάτω, ώστε να μείνουν όλοι εκεί μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας.

  Στις 11/09 όμως θα πρέπει να έχεις συγκεκριμένα αιτήματα. Εκτύπωσε την προκήρυξη. Μοίρασε την.

  Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή και στις δύο κινήσεις. Ο σκοπός είναι κοινός. Αρα μπορούν να συνδιαστούν ώστε να κατέβει πολύς κόσμος στο δρόμο και να πετύχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Den tha borouna na min simfoniso me ola auta pou les...An kai den eimai apo Athina 11/9 tha eimai ekei sto sidagma...den exo na gobitho tipota...ti se kanei na pistebeis omos oti tha erthoun tosa atoma...oste na petixeis ton stoxo sou???(-stoxo mas) ???

  Nikos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το ότι τα πράγματα στενεύουν. Και όσο περνάει ο καιρός, θα στενεύουν χειροτερα. Μιλάνε ήδη για ένα εκατομμύριο άνεργους. Η ανεργία έχει ένα όριο, πάνω από το οποίο γίνεται εμφύλιος. Δεν πρέπει να φτάσουμε εκεί. Πρέπει να το σταματήσουμε τώρα πριν μας καταπιεί. Μετά θα είναι απείρως δυσκολότερα.

  Οταν αποφασίσουμε ότι δε θα τους επιτρέψουμε να καθορίζουν τη ζωή μας άλλο, θα κάνουμε κάτι σαν αυτο που περιγράφει ο Συντονιστής.

  Οσοι έχετε ξυπνήσει, έχετε υποχρέωση να ξυπνήσετε και τους άλλους. Χρησιμοποιήστε την ΠΥΘΕΙΑ. Δείξτε την και στους άλλους!

  Το σύστημα τους θα καταρρεύσει αυτομάτως όταν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι αντιληφθούν το τι γίνεται. Η διδασκαλία ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όσων εχουν ξυπνήσει.

  Στην Πυθεια τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους. Η πρόεδρος της Βουλής, απαυθύνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του λέει ότι θα περιοριστούν τα εθνικά σύνορα, η εθνική κυριαρχία και τα δικαιώματα του Πολίτη. Δείτε και τις άλλες αναρτήσεις. Το συμπέρασμα είναι νομίζω προφανές.

  http://pytheia.blogspot.com/

  Η θα τους διώξουμε τώρα ή θα ξυπνήσουμε σε έναν τόπο που δε θα είναι Πατρίδα μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΛΑΤΩΝ: ΖΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΖΕΙΣ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ,ΖΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΒΟΒ ΜΑRLEY:LIVE FOR YOUSELF YOU LIVE IN VAIN,LIVE FOR OTHERS YOU LIVE AGAIN

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η έξοδος από το ευρώ και η χρεοκοπια της χώρας θα είναι η καταστροφή της. Σκεφθειτε ποιους ωφέλησε το ευρώ (εμπόρους και εισαγωγείς) και ποιους θα ωφελήσει η δραχμή εάν επανέλθουμε (τους ίδιους). Σκεφθείτε επίσης ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι δεν πληρώνουν φόρους και η χώρα τώρα ρημάζει και αρνούνται να ρίξουν τις τιμές στην αγορά (αν και ζητούν βοήθεια, μειώσεις ενοικίων, αυξήσεις απολύσεων κ.λπ.) γιατί δεν θέλουν να δουλέψουν με τζίρο αλλά μόνο με υψηλές τιμές. Εάν η χώρα χρεωκοπήσει ποιος θα παράγει και ποιος θα εισάγει; Θα παράγουν οι αργόσχολοι αγρότες με τις επιδοτήσεις και τα αστραφτερά Navara τους; θα παράγουν οι απολυμένοι υπάλληλοι που δεν έχουν καμία δεξιότητα; Εάν θέλετε να πάρετε τον δρόμο της πολιτικής ανυπακοής τότε υπάρχει μόνο μία διέξοδος: να απαιτήσετε να πληρώνουν όλοι φόρους και να σταματήσει η κοροιδία με τους μικρομεσαίους που κλέβουν τον άμπακα και γράφουν επιταγές χωρίς λεφτά και τρώνε τον ΦΠΑ. όταν δείξουμε ότι είμαστε σε θέση να εισπράτουμε τότε μόνο θα μπορέσουμε να ξαναβγούμε στις αγορές και να λύσουμε τα υπόλοιπα μόνοι μας. Θυμηθείτε το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό ή οικονομικό, είναι κοινωνικό: τα λαμόγια είμαστε πρώτα εμείς που ανεχόμαστε τον διπλανό μας να πλουτίζει κλέβοντας. Απλώς σκεφτείτε πως τώρα όλα τα πρατήρια βενζίνης κόβουν αποδείξεις. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αγαπητόί φίλοι και φίλες Έλληνες και Ελληνίδες.Δεν έχει σημασία αν ειμαστε μικροί ή μεγάλοι,εργάτες ή επιχειρηματίες,δημόσιοι ή ιδιωτικοίυπάλληλοι,αριστεροί ή δεξιοί, σπουδαγμένοι ή αναλφάβητοι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότιόλοι έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε την αλήθεια και έχουμε το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή χώρα.Αυτά τα δικαιωμάτα μας τα στέρησαν αυτοί που ακόμα και τώρα μας κυβερνάνε.Μπορεί να μην έκλεψαν αυτοί αλλά οι φίλοι και συνεργάτες τους αλλά ακόμα και αυτό τους κάνει συνενόχους.Αν πρόκειται να πληρώσουμε για άλλη μια φορά εμείς, αν πρόκειται να σβήσουμε τα όνειρά μας,αν προκειται να πονέσουμε ξανά, τουλάχιστον ας το κάνουμε έχοντας σαν όνειρο και ελπίδα ότι θα φτιάξουμε μια χώρα που να μας αγκαλιάζει και όχι για να σωθούν οι ξένες ( και ελληνικές ) τράπεζες ή για να κατοχυρωθούν όσοι τους χρωστάμε. Το χρωστάμε στον εαυτό μας και τα παιδιά μας.
  Έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί οι ηγεσίες των δύο κομμάτων ώς ένδειξη υπευθυνότητας και σεβασμού προς τον λαό.
  Έπρεπε να έχουν κάνει δημοψήφισμα για να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε.
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ - ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ.
  ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ? ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ? ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.
  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ !
  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ - ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
  Γιατι έτσι είναι . Για να φτιάξουμε μια νέα χώρα πρέπει πολλοί να χάσουν πολλά προνόμια και εισοδήματα.
  Δυστυχώς η αλήθεια πονά.
  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΕς ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕς~!!!!!ΘΑ ΤΟΥς ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 11-9-2010 ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. μονο αν ενωθουμε ολοι μαζι μπορουμε να τους τσακισουμε ολους αυτους τους αχρηστους που μας κυβερνανε τοσα χρονια βαρεθηκα να ακουω τα ιδια και τα ιδια
  η ωρα της δικιας μας επαναστασης ειναι τωρα δεν θα τους αφησουμε αλλο.......ολοι και 6.9 και 11/9 και συνεχεια πλεον στους δρομους γιατι απλα δεν παει αλλλο.......
  http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001288530141
  profile dimitis paparidis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμε 14 Αυγούστου 2010 7:47 μ.μ.

  Τα περι άρνησης πληρωμής μπορείς να τα δείς εδώ:
  http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_4118.html

  και στα βίντεο που μιλάνε οικονομολόγοι για το θέμα:
  http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/07/blog-post_15.html

  Οι φόβοι που εκφραζεις δεν στηρίζονται σε επιχειρήματα αλλα αφορισμους.

  Επίσης δεν είναι όλοι οι μικρομεσαίοι τύποι κλέφτες που υπογραφουν επιταγές και τρώνε το ΦΠΑ.

  Οι αφορισμοί και η αποδοχή της "τιμωρίας" μας δε με βρίσκει σύμφωνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμε 24 Αυγούστου 2010 3:45 μ.μ.

  Από ότι φαίνεται τα αφεντικά σου σε πληρώνουν αρκετά καλά για να γράφεις βρισιές όπου χρειάζεται.

  Αν εχεις να προτείνεις κάτι άλλο για να σωθούμε εμεις τα ζώα κάντο. Αν δεν έχεις, άσε μας να δοκιμάσουμε ότι μας φώτισε ο μικρός μας ζωικός εγκέφαλος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Καλή η προσπάθεια μπράβο! Είμαστε η πραγματική καρδιά της Ελλάδας! Σκεπτόμενοι, μονιασμένοι, αγωνιστές! και στο τέλος νικητές! Στις 11/9 θα είμαστε όλοι εκεί.
  Πατριώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αν κάτι λείπει από την πανέμορφη χώρα μας είναι η οργάνωση και ο συντονισμός. Η πρωτοβουλία του Συντονιστή είναι πολύ καλή, αρκεί να την καταλάβουν όλοι ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΟΎΝ ΟΛΟΙ! Δόξα το Θεό να λέμε που κάτι μεγαλιώδες και ειρηνικό ετοιμάζεται και ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!
  Τουλάχιστον, από το να καθόμαστε όλοι και να κλαίμε τη μοίρα μας, ας κάνουμε αυτό...το κάτι διαφορετικό που μας προστάζει η ίδια μας η ύπαρξη! Συντονιστείτε αδέρφια!!!...πάνε να μας φάνε "τελείως" λάχανο! Προσέξτε! Τι άλλο πρέπει να πάθετε για να καταλάβετε? Μην ήσαστε τόσο ευκολόπιστοι στις "εξαγγελίες" τους.
  Ο δικός μας προβληματισμός είναι το μετά....εννοώντας το τι πρόκειται να γίνει μετά την παραίτηση της κυβέρνησης (εάν κι εφόσον). Ποιός μηχανισμός είναι έτοιμος να πάρει το "τιμόνι" της χώρας?...με τι σχέδια και σκοπούς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!
  -----------
  "Οι αστυνομικοί είναι με το μέρος μας, αφού ξέρουν ότι η επίθεση αφορά και τους ίδιους."

  Ποτέ ένας που μισθώνει τον εαυτό του στην υπηρεσία της καταστολής (μέχρι θανάτου) του αδικουμένου, δεν μπορεί να αντιληφθεί το παραπάνω, διαφορετικά δεν θα μίσθωνε τον εαυτό σε μια τέτοια 'αποστολή".

  Παιδιά, δε ξέρω αν σοβαρολογείτε, αλλά όλοι αυτοί οι πάνοπλοι πρατωριανοί με τα πιστόλια, τα πολυβόλα, τις δακρυγόνες χειροβομβίδες, τις ασφυξιογόνες χειροβομβίδες, τις ασφυξιογόνες φυσούνες κλπ κλπ που δε στρέφονται εναντίον παρανόμων εγκληματιών (αυτούς, αντιθέτως, τους προστατεύουν...)αλλά εναντίον ενός Λαού που ΠΕΙΝΑΕΙ και διαμαρτύρεται στα πεζοδρόμια, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΟΥ αν καταλάβαιναν το παραμικρό δε θα δέρνανε τους συνταξιούχους γονείς τους όταν ξεσηκώθηκαν για ένα ψίχουλο παραπάνω αλλά τα αφεντικά τους της Κατεχάκη που καταδίκασαν τους γονείς τους σε πέινα!

  Τώρα, αν τα ανθρωπόμορφα αυτά πραιτωριανά καθάρματα προτίμησαν να ξυλοκοπήσουν τους διαμαρτυρόμενους ΓΟΝΕΙΣ τους και όχι τα αφεντικά τους της Κατεχάκη, ε, αυτό σημαίνει ότι εμένα που δεν είμαι καν γονιός τους θα με ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ οπότε ας μη δουλευόμαστε με καθωσπρεπικές αγκυλώσεις Γκαντικού τύπου : αν δε θέλουμε βία (και εμείς δε τη θέλουμε) ας μην εμφανιστεί κανένας πραιτωριανός μπροστά μας προτείνοντας τη κάννη του! Αν το κάνει θα του δείξουμε δύο κάννες για να είμαστε ...σίγουροι! Και ό,τι ήθελε προκύψει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  Η αιτία της χρεωκοπίας είναι η διαφθορά.

  Η διαφθορά είναι αποτέλεσμα του τύπου του πολιτεύματός.

  ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  Το πολίτευμά μας όμως δεν είναι Δημοκρατία.

  ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


  ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ.

  ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ είναι λοιπόν ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ και τα ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
  ΜΟΡΦΩΣΟΥ! και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΟΡΦΩΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ.

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ:
  Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη (στο έργο του Πολιτικά) "δημοκρατία με είναι κληρωτάς είναι τας αρχάς, ολιγαργία δε αιρετάς",δηλαδή ουσιαστική διαφορά, για να ξεχωρίσει κάποιος αν ένα πολίτευμα είναι δημοκρατικό ή ολιγαρχικό, είναι ο τρόπος με τον οποίο εκλέγονται οι αντιπρόσωποι στην βουλή.
  ΕΑΝ είναι κληρωτοί (με κλήρο απόλο το εκλογικό σώμα) τότε μιλάμε για Δημοκρατία αν όμως εκλέγονται μεταξύ υποψηφίων τότε μιλάμε για Ολιγαρχία.
  Και στην ολιγαρχία όπως συνεχίζει να εξηγεί μέσα από το βιβλίο του ο Αριστοτέλης κυβερνούν οι λίγοι, οι οποίοι δεν δίνουν λόγο στον λαό αλλά στους χορηγούς τους. Και όπως συνεχίζει κανείς δεν μπορεί να εκλεγεί σένα ολιγαρχικό πολίτευμα εαν δεν είναι διάσημος και δεν έχει χορηγό, διότι για να τον γνωρίζουν οι συμπολίτες του και να τον ψηφίσουν χρειάζεται διαφήμιση.Και αυτή είναι η αρχή της διαφοράς στην ολιγαρχία.
  Πάρτε διαβάστε Αριστοτέλη να μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ.

  ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και θα εκπροσωπούν τα συμφέροντα, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του μέσου ανθρώπου και όχι των λίγων.

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ & ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ.


  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΕΣΩ ΚΛΗΡΩΣΗΣ.

  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.


  ΗΓΕΤΕΣ & "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ" ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ KEEP ON KEEPING

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε, δεν δικαιούστε να σβήνονται.

ΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΟΠΩΣ:

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

-ΕΝΙΑΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

-ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

Να αποφασίσουμε επιτέλους σα λαός πως θέλουμε να ζούμε μέσα στη χώρα μας. Να δείξουμε για μια φορά ακόμα στον κόσμο ότι η δημοκρατία είναι εφεύρεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ !
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ: ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Πριν μερικά χρόνια, ο πρώην - ευτυχώς - δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος είχε καλέσει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε ειρηνικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης (για λάθος λόγους βέβαια) για να διαμαρτυρηθεί για την ονομασία των σκοπίων. Κατάφερε να κατεβάσει πάνω από 1.000.000 κόσμο (μιλήσανε και για δύο), και δεν θα ξεχάσω εκείνη την ημέρα, που είχαν παραλύσει οι συγκοινωνίες, είχαν κλείσει τα καταστήματα, και δεν μπορούσες να περάσεις ούτε με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ήταν απλός κόσμος που κατέβηκε στο δρόμο για να διαμαρτυρηθεί γι αυτά που πιστεύει. κατέβηκε με τα παιδιά του, χωρίς να φωνάζει, χωρίς να χτυπάει, και χωρίς να πετάει πέτρες. Το αποτέλεσμα ήταν να παραλύσει για μια μέρα η οικονομία της πόλης. Σκεφθείτε να γίνει μια μέρα το ίδιο σε πανελλαδικό επίπεδο. Να κατεβαίνει κάθε μέρα ο κόσμος ειρηνικά στον δρόμο και να αρνείται να εργαστεί, ή να υπακούσει γενικότερα. Θα παραλύσει η οικονομία του κράτους. Σε πέντε το πολύ πολύ ημέρες, όλοι αυτοί που μας φοβερίζουν και μας απειλούν, θα γίνουν αρνάκια, και θα κάνουν ότι θέλουμε. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται μαζικότητα. Να κατέβουν π.χ. 2.000.000 Ελληνες στην Αθήνα, και 1.000.000 Ελληνες στην θεσσαλονίκη, και σε όλη την χώρα να είναι μαζεμένοι οι πολίτες έξω από το δημαρχείο. Το πρόβλημα για το πώς θα γίνουν όλα αυτά είναι ο συντονισμός. Στο V for Vendeta, το έναυσμα το έδωσε ο θάνατος του υπερήρωα. Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, το έναυσμα το έδωσε ο δήμαρχος. Εδώ δεν περιμένουμε έναυσμα, αφού οι πολιτικοί μας, τα κανάλια που τους ανήκουν και οι παρατρεχάμενοι δεν πρόκειται να διαδώσουν ένα τέτοιο νέο, και έχουμε και έλλειψη από σούπερ ήρωες. Αρα πρέπει να το κανουμε μόνοι μας. Αρα πρέπει να δεχθούμε ένα συντονιστικό όργανο. Αυτό το όργανο όμως αποκλείεται να μην ανήκει κάπου, είτε σε κόμματα, είτε σε οργανώσεις, είτε οπουδήποτε αλλού. Το έναυσμα θα μπορούσε να είναι ένα απλό κάλεσμα. Αυτή εδώ η προκήρυξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

Η πολιτική ανυπακοή δεν είναι καινούρια. Δεν τη σκέφτηκα εγώ.

Όποιος έχει διαβάσει Αντιγόνη του Σοφοκλή, γνωρίζει καλά ότι η ανυπακοή σε μια άδικη πολιτική ηγεσία, με καθαρότητα και θάρρος, χωρίς κουκούλες και με αδιαμαρτύρητη αποδοχή των συνεπειών (στην προκειμένη περίπτωση ο θάνατος) είναι μια αμιγώς ελληνική υπόθεση.

Την Πολιτική ανυπακοή, τεκμηρίωσε πάντως ο συγγραφέας Χένρυ Ντέιβιντ Θορό στο δοκίμιο του "Περί Πολιτικής Ανυπακοής", και την εφαρμοσαν μεγάλοι άνδρες οπως ο Γκάντι, και άλλοι, που ούτε το όνομά τους δεν είμαι άξιος να προφέρω.

Περισσότερα εδώ.

Πως μπορεί να μας βοηθήσει σήμερα:

Το μυστικό είναι η μαζικότητα στο πλήθος. Αν αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν για λίγο, τις πολιτικες πεποιθήσεις μας, οι ομάδες, την κοινωνική τάξη, τα θρησκευτικά πιστεύω, όπως περίπου γίνεται όταν έχουμε παρελάσεις.

Οι πολίτες θα κατέβουν ήρεμα στο δρόμο, με τα παιδιά τους, την γιαγιά, ένα σακίδιο με πολλά τρόφιμα και για αλλους και νερό. Δε θα χρειαστεί να φερθούμε βίαια.

Θα αρνηθούμε απλώς να συνεχίσουμε να υπακούμε στην προδοτική κυβέρνηση και τους υπόλοιπους δυνάστες μας.

Ολόκληρο το σύστημα που εχουν φτιαξει οι νεοταξίτες στηρίζεται στο γεγονός ότι ΕΜΕΙΣ ξυπνάμε κάθε μέρα, και ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ να πάμε στη δουλειά, και να σχολάσουμε, και να παρουμε τα παιδιά, και να τα πάμε αγγλικά γαλλικά πιάνο κ.λ.π. Και με τη δικιά μας εργασία κινείται το σύστημα. Ολο αυτό είναι ενα παιχνίδι, πολύ καλοστημένο, που ξεκινάει από την παιδική μας ηλικία, διαμορφώνεται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και φτάνει μέχρι σήμερα.

Το πιο δύσκολο είναι να παραδεχθούμε στον εαυτό μας οτι τόσα χρόνια ζήσαμε λάθος.

Οτι ζουσαμε σε μια πλάνη. Οτι ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι όπως είναι σήμερα, ότι δε χρειάζεται να υπάρχει τόση μιζέρια στον κόσμο.

Κανένας στρατός και καμία αστυνομία δεν θα επιτεθεί σε ένα τόσο μεγάλο ειρηνικό πλήθος.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ σε όποιον ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πέρα και πάνω απο κομματική ιδεολογία, θρησκεία, οικουμενικά πιστεύω.

Οποιον μπορεί να ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, που είναι η Πατρίδα, η οικογένεια, η περιουσία. Η ΕΛΛΑΔΑ. Η γη αυτή που ποτίστηκε τόσες φορές με αίμα. Που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας αφήνοντας τα κοκκαλάκια τους σε τόσες και τόσες δυστυχίες. Η πολιτιστική μας κληρονομιά. Η φυσική ομορφιά. Ολα αυτά που χάνουν την αξία τους κάθε φορά που λέγονται από γλοιώδη στόματα.

2.Μιλάτε σε όλους τους φίλους σας και τους πιέζετε να κουνηθούν λίγο. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να γίνει είναι να σηκώσουν το κορμί τους και να το φέρουν στο κέντρο της πόλης, την συμφωνηθείσα μέρα και ώρα. Εκείνη την ημέρα και ώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα κέντρα των πόλεων και χωριών της Ελλάδας, έξω από δημαρχιακά μέγαρα, νομαρχίες, και να κατεβάσουμε 5.000.000 κόσμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Δείξτε τους το μνημόνιο που υπέγραψαν οι βουλευτές μας. Δείξτε τους το βίντεο με την Αννα Ψαρούδα Μπενάκη που πληροφορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η εθνική μας κυριαρχία θα περιοριστεί, και ότι τα δικαιώματα του πολίτη θα υποστούν μεταβολές. Τυπώστε σε χαρτί για όσους δεν έχουν internet αναρτήσεις οι οποίες να σχηματίζουν την εικόνα της προδοσίας. Κλείστε τους την τηλεόραση! Δείξτε τους blogs και forum στο internet. Δεν υπάρχει σούπερ ήρωας. Ο σούπερ ήρωας είσαι εσύ κι εγώ. Αν καταφέρουμε να ξυπνήσουμε αρκετούς, θα πετύχουμε σίγουρα κάτι. Και δεν χρειαζόμαστε αρχηγό. Οι Ελληνες δεν είναι αναίσθητοι. Παραπληροφορημένοι είναι.

Στην Πυθεία http://pytheia.blogspot.com υπαρχει συλλογή από αναρτήσεις τις οποίες αν δείξετε σε κάποιον με στοιχειώδη νοημοσύνη, θα καταλάβει. Στη συνεχεια μπορείτε να του δείξετε και αλλα blogs, με πιο φρέσκα νέα.


Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Ακόμα κι εγώ όταν βγαίνω έξω και βλέπω τον κόσμο να κυκλοφορεί "ως συνήθως", αναρωτιέμαι, και η πίστη μου κλονίζεται. παρ΄ όλα αυτά, όταν επιστρέφω στα ιστολόγια, αντιλαμβάνομαι από τα στοιχεία ότι δεν είμαι τρελός. Οτι πράγματι εξυφαίνεται ένα σχέδιο αποδιοργάνωσης του Ελληνικού Κράτους με σκοπό τον διαμελισμό του και η πώλησή του σε εταιρίες και κερδοσκόπους. Κάποιος που ακούει πρώτη φορά αυτές τις απόψεις, δυσπιστεί, αλλά η κρίση δίνει την ευκαιρία αυτό που πριν απορρίπταμε χωρίς σκέψη (παρ όλο που ήταν αληθές), σήμερα να το εξετάζουμε: Μας κυβερνάνε Προδότες! Πείτε λοιπόν σε όλους τους γνωστούς σας να "χαραμίσουν" μια μέρα από την ζωή τους για το καλό της Ελλάδας! Ετσι κι αλλιώς όλες οι μέρες τους "χαράμι" πάνε. Πείστε τους να κάνουν μια δοκιμή για να μετρήσουμε την δύναμή μας!


Ο ΦΟΒΟΣ

Εχω ρωτήσει πάρα πολύ κόσμο τι κακό μπορούμε να πάθουμε αν αρνηθούμε να πληρώσουμε, και κανένας δεν μου είπε έναν σοβαρό, πέρα από το ότι θα περάσουμε δύσκολα. Αν δεν το κάνουμε, θα περάσουμε ΑΠΕΙΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ. Πρέπει να το κάνουμε τώρα. Με τον τρόπο αυτόν. Με την διάδωση μιάς προκήρυξης. Χα Χα. Απλό; Μερικές φορές συμβαίνει οι λύσεις προβλημάτων που είναι προϊόντα μιας μακροχρόνιας επίπονης διαδικασίας να είναι εξαιρετικά απλές. (Ε=mc2)


Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ

Είναι πράγματι θλιβερό το γεγονός ότι με τόσα σκάνδαλα που μας κατακλίζουν καθημερινά, έχουμε τυφλωθεί τόσο ώστε να μη μπορούμε να δούμε το αυθόρμητο και το αληθινό, ακόμα και όταν είναι τόσο καθαρό. Η να μην μπορούμε να αποδεχθούμε ότι δεν αποτελεί προϊόν μιας "αναγνωρισμένης" προσωπικότητας. Διότι από το κείμενο της προκήρυξης φαίνεται ότι δεν μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα.

Υπάρχουν πολλές φωνές που φωνάζουν για την άρνηση πληρωμής, οι περισσοτερες από επιστήμονες, οικονομολόγους κ.λ.π., και σα χώρα θα επρεπε να τους ακούσουμε και να αποφασίσουμε τι να κάνουμε.

Επίσης είμαι της άποψης ότι το αισχρό μνημόνιο που υπέγραψαν οι προδότες θα πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα. Το ίδιο για την παραμονή μας στο ΔΝΤ.

Δεν ξέρω τι δημαγωγικά μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτά.

Η ημερομηνία βολεύει γιατί θα έχουμε επιστρέψει από διακοπές (πρέπει να ληφθεί κι αυτό υπ' όψη), γιατί θεωρούμε ότι είναι καλύτερα η διαμαρτυρία να αρχίσει Σάββατο, (που θα έχει λίγο κόσμο) να συνεχιστεί την Κυριακή (όπου ελπίζουμε ότι θα είμαστε πολλοί) και να καταλήξει τη Δευτέρα να είναι αν είναι δυνατό ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Κρατάω την ανωνυμία για να τονίσω ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται αρχηγο τώρα. Χρειάζεται ΕΜΑΣ! Δεν είμαστε πρόβατα. Θα σηκωθούμε, θα βγούμε στο δρόμο, και θα αρνηθούμε να παίξουμε το παιχνίδι τους!

Μετά θα βρούμε και αρχηγό. Τοτε όμως θα έχουμε νοιώσει τη δύναμή μας, και θα την ξέρει κι ο αρχηγός.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ GOLDMAN SACHS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α4