Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

 Το πιο σημαντικό καθήκον όσων έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο εις βάρος των λαών του οποίου η εφαρμογή στην Ευρώπη ξεκίνησε από τη χώρα μας, είναι να ενημερώσουμε και τους άλλους.

Δείξτε τους το μνημόνιο που υπέγραψαν οι βουλευτές μας. Δείξτε τους το βίντεο με την Αννα Ψαρούδα Μπενάκη που πληροφορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η εθνική μας κυριαρχία θα περιοριστεί, και ότι τα δικαιώματα του πολίτη θα υποστούν μεταβολές. Τυπώστε σε χαρτί για όσους δεν έχουν internet αναρτήσεις οι οποίες να σχηματίζουν την εικόνα της προδοσίας. Κλείστε τους την τηλεόραση! Δείξτε τους blogs και forum στο internet. Δεν υπάρχει σούπερ ήρωας. Ο σούπερ ήρωας είσαι εσύ κι εγώ. Αν καταφέρουμε να ξυπνήσουμε αρκετούς, θα πετύχουμε σίγουρα κάτι. Και δεν χρειαζόμαστε αρχηγό. Οι Ελληνες δεν είναι αναίσθητοι. Παραπληροφορημένοι είναι.

Στην Πυθεία http://pytheia.blogspot.com υπαρχει συλλογή από αναρτήσεις τις οποίες αν δείξετε σε κάποιον με στοιχειώδη νοημοσύνη, θα καταλάβει. Στη συνεχεια μπορείτε να του δείξετε και αλλα blogs, με πιο φρέσκα νέα.

Ολες οι ομάδες (καλιτεχνικές, θεατρικές, μουσικές κ.λ.π.) θα πρέπει να οργανώσουν happening. Να φροντίσουμε να περνάμε καλά. Να νοιώσουμε κοντά ο ένας στον άλλο.
Οι πιστοί της πολιτικής ανυπακοής, να εκτυπώσουν όσο πιο πολλές προκηρύξεις μπορείτε να τις μοιράσουμε στους περαστικούς.


ΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Δώστε τις και εξηγήστε τα κίνητρα της κίνησης 11/09.


ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ U2 ΣΤΙΣ 03/09 ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Το κοινό που θα παρακολουθήσει τη συναυλία των U2 στις 03/09 σίγουρα δεν έχει το πνευματικο επιπεδο των οπαδών της καλομοίρας...


ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Η τοποθέτηση ενός banner Α4 εκτυπωμενου πρόχειρα στο πίσω τζαμι του αυτοκινήτου είναι ενας ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι θα το βλέπουν καθημερινά.
Επειδή κυκλοφορούν πολλοί κάφροι, μπορείτε να το κολλάτε πρόχειρα με αυτοκόλλητο και να το αφαιρειτε αν φοβάστε ότι μπορεί κάποιος ηλίθιος να κανει ζημια στο αυτοκίνητο.
Το banner στο συντονιστή είναι χαμηλής ανάλυσης, γι αυτό έφτιαξα ένα ακόμη υψηλής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Κάντε κλικ στην ακόλουθη εικόνα για να το κατεβάσετε...



ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 11/09, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Την ημέρα εκείνη θα συναντηθουμε για πρώτη φορά από κοντά ολοι εμείς που έχουμε παρόμοιες αντιλήψεις. Θα είναι ευκαιρία να στηθουμε στην πλατεία, να μοιράσουμε προκηρύξεις στους περαστικούς, να τους εξηγήσουμε τι κάνουμε και να τους καλέσουμε να συμμετέχουν την Κυριακή και τις επόμενες ημέρες.



ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

Δε θα είναι εύκολο, αφού ο μέσος άνθρωπος είναι πολύ επιφυλακτικός σε καθε τι νέο, αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε.



ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Η εκκλησία είναι ένας χώρος όπου λίγο πολυ γνωρίζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους και θα είναι ευκολότερο να δεχθούν την προκήρυξη.


ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ.

http://lefkikordela.blogspot.com  και εξηγήστε σε όσους σας ρωτούν γιατί τη φοράτε.


ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ HAPPENING ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ... 

ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...

4 σχόλια:

  1. Παιδια,αν πιστευετε σοβαρα οτι κανοντας μια ακομη ειρηνικη διαμαρτυρια,θα αλλαξει τιποτε,ειστε πολυ γελασμενοι.
    Να σας πω τι προκειται να γινει;Λοιπον,σαν αποτελεσμα της κινησης σας θα μαζευτουν καμμια 200ρια ατομα,νεοι στην πλειοψηφια τους μπροστα απ'τη Βολη.Θα αραξουν καμποση ωρα ετσι και μετα οι πιο πολλοι θα την κανουν.Οι ελαχιστοι που θα παραμεινουν,θα διαλυθουνε με ξυλο απο τα ΜΑΤ.Και αυτο ηταν ολο.Κι αμα νομιζετε οτι οι μπατσοι δε θα σας χτυπησουν επειδη θα κανετε ειρηνικη διαμαρτυρια,παλι ειστε λαθος.Θα σας χτυπησουνε κανονικοτατα.Αν δεν τοχετε παρει ακομη χαμπαρι,εχουμε ΧΟΥΝΤΑ και καμμια χουντα δεν ανατρεπεται με ειρηνικα μεσα.
    Αμφιβαλλετε οτι θα γινει ακριβως ετσι;Ωραια,υπομονη μεχρι τις 11 που θα το δειτε και μονοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ,καιρός ήταν κάποιος να ξεκινήσει κάτι. Το κατεστημένο του Μπόμπολα και της γνωστής παρέας των "οικογενειών", θα κάνει το παν με τα τσιράκια του τούς πολιτικούς και τις πληρωμένες πένες να σας σταματησουν. Για εσάς πού το σκέφτεστε αν πρέπει να συμμετάσχετε, σας λέω ότι απο τον καναπέ και την καφετέρια δεν γίνεται τίποτε. Είμαι 66 χρονών, στα 23 αναγκάστηκα και εφυγα και πήγα παράνομα στην Αμερική, γιατί στην Ελλάδα όπως και τώρα άνευ βύσματος δεν υπήρχε μέλλον. Ημουν τυχερός, οι ευκαιρίες εκεί πολλές και μπόρεσα και άρπαξα μερικές. Τα παιδιά μου γεννημένα εκεί, δεν θα ζήσουν ποτέ σ'αύτόν το ωραίο τόπο, πού λέγεται Ελλάς, εξ αιτίας αυτού του βρωμερού κατεστημένου που λυμαίνεται την χώρα ανέκαθεν. Πάντα μας κυβερνούσαν οικογένειες.... Δυστυχώς σήμερα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από το 1967 πού έφυγα εγώ. Οι δικτάτορες πού άφησα πίσω μου ανέστησαν την χώρα της εδωσαν ανάπτυξη 7% και μήν ακούτε τήν προπαγάνδα τού δήθεν αριστερίζοντος κατεστημένου. Διαβάστε τούς ΤΙΜΕΣ της τότε εποχής για το οικονομικό Θαύμα της Ελλάδος. Ξεσηκωθήτε γιατί τα χρόνια περνούν και το γήρας έρχεται. Φροντίστε να μην φτάσετε στα γεράματα σας χωρίς κομπόδεμα και σύνταξη. Αν δεν δράσετε ΤΩΡΑ είστε χαμένοι από χέρι. Αυτό σχεδιάζουν για σας. Θα σας χρησιμοποιήσουν όπως τα άλογα πού όταν γηράσκουν τα κάνουν κονσέρβες για σκύλους και κόλλα για έπιπλα. Θυμάμαι μικρός στην Θεσσαλονίκη, ο κόσμος τον χειμώνα κρύωνε στα σπίτια του γιατι το καύσιμο ήταν και τότε ακριβό!!!! Στά 43 χρόνια πού πέρασαν από τότε τίποτε δεν άλλαξε στήν χώρα. Ενημερωθήτε και καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας. Αν δεν φύγουμε απο την Ευρώπη,τίς Ευρωπαϊκές ποσοστώσεις και το Ευρώ και δεν πάμε στην δραχμή και στούς δασμούς των εισαγομένων προϊόντων, καλύτερα εσείς οι νέοι να φύγετε από την χώρα. Να πάτε αλλού ( αν υπάρχουν πλέον μέρη που δεν τα έπιασε η παγκοσμιοποίηση) διότι εδώ είστε καταδικασμένοι στην μιζέρια, στην πείνα και στην εξαθλίωση. Ως πότε θα σας συντηρεί ο μισθός του γονιού ή η συνταξη τού παππού και της γιαγιάς; Να πάτε σε χώρες με παραγωγή και με περισσότερα ανθρώπινα δικαιώματα από αυτόν τον τόπο που κυβερνάται από αυτήν την αισχρή κοινοβουλετική δικτατορία τών εργολάβων και τών "οικογενειών" . Η σκέψη μου μαζί σας. Νύν υπέρ πάντων ο αγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοπέλια, κι ο "ΑΓιος" μαζί σας...
    http://g-agios.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι από τους τυχερούς που μπόρεσες και έφυγες το 1967 για την Αμερική.
    Κάποιοι άλλοι....από Μακρόνησο μεριά τους έστειλαν οι 7% ανάπτυξη στον αγύριστο αλλά ξέχασα η ζωή όλων εκείνων δεν είχε αξία για σάς ήταν τα (μιάσματα) τις πατρίδας που σας έδιωξε....
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε, δεν δικαιούστε να σβήνονται.

ΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΟΠΩΣ:

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

-ΕΝΙΑΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

-ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

Να αποφασίσουμε επιτέλους σα λαός πως θέλουμε να ζούμε μέσα στη χώρα μας. Να δείξουμε για μια φορά ακόμα στον κόσμο ότι η δημοκρατία είναι εφεύρεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ !
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ: ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Πριν μερικά χρόνια, ο πρώην - ευτυχώς - δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος είχε καλέσει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε ειρηνικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης (για λάθος λόγους βέβαια) για να διαμαρτυρηθεί για την ονομασία των σκοπίων. Κατάφερε να κατεβάσει πάνω από 1.000.000 κόσμο (μιλήσανε και για δύο), και δεν θα ξεχάσω εκείνη την ημέρα, που είχαν παραλύσει οι συγκοινωνίες, είχαν κλείσει τα καταστήματα, και δεν μπορούσες να περάσεις ούτε με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ήταν απλός κόσμος που κατέβηκε στο δρόμο για να διαμαρτυρηθεί γι αυτά που πιστεύει. κατέβηκε με τα παιδιά του, χωρίς να φωνάζει, χωρίς να χτυπάει, και χωρίς να πετάει πέτρες. Το αποτέλεσμα ήταν να παραλύσει για μια μέρα η οικονομία της πόλης. Σκεφθείτε να γίνει μια μέρα το ίδιο σε πανελλαδικό επίπεδο. Να κατεβαίνει κάθε μέρα ο κόσμος ειρηνικά στον δρόμο και να αρνείται να εργαστεί, ή να υπακούσει γενικότερα. Θα παραλύσει η οικονομία του κράτους. Σε πέντε το πολύ πολύ ημέρες, όλοι αυτοί που μας φοβερίζουν και μας απειλούν, θα γίνουν αρνάκια, και θα κάνουν ότι θέλουμε. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται μαζικότητα. Να κατέβουν π.χ. 2.000.000 Ελληνες στην Αθήνα, και 1.000.000 Ελληνες στην θεσσαλονίκη, και σε όλη την χώρα να είναι μαζεμένοι οι πολίτες έξω από το δημαρχείο. Το πρόβλημα για το πώς θα γίνουν όλα αυτά είναι ο συντονισμός. Στο V for Vendeta, το έναυσμα το έδωσε ο θάνατος του υπερήρωα. Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, το έναυσμα το έδωσε ο δήμαρχος. Εδώ δεν περιμένουμε έναυσμα, αφού οι πολιτικοί μας, τα κανάλια που τους ανήκουν και οι παρατρεχάμενοι δεν πρόκειται να διαδώσουν ένα τέτοιο νέο, και έχουμε και έλλειψη από σούπερ ήρωες. Αρα πρέπει να το κανουμε μόνοι μας. Αρα πρέπει να δεχθούμε ένα συντονιστικό όργανο. Αυτό το όργανο όμως αποκλείεται να μην ανήκει κάπου, είτε σε κόμματα, είτε σε οργανώσεις, είτε οπουδήποτε αλλού. Το έναυσμα θα μπορούσε να είναι ένα απλό κάλεσμα. Αυτή εδώ η προκήρυξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

Η πολιτική ανυπακοή δεν είναι καινούρια. Δεν τη σκέφτηκα εγώ.

Όποιος έχει διαβάσει Αντιγόνη του Σοφοκλή, γνωρίζει καλά ότι η ανυπακοή σε μια άδικη πολιτική ηγεσία, με καθαρότητα και θάρρος, χωρίς κουκούλες και με αδιαμαρτύρητη αποδοχή των συνεπειών (στην προκειμένη περίπτωση ο θάνατος) είναι μια αμιγώς ελληνική υπόθεση.

Την Πολιτική ανυπακοή, τεκμηρίωσε πάντως ο συγγραφέας Χένρυ Ντέιβιντ Θορό στο δοκίμιο του "Περί Πολιτικής Ανυπακοής", και την εφαρμοσαν μεγάλοι άνδρες οπως ο Γκάντι, και άλλοι, που ούτε το όνομά τους δεν είμαι άξιος να προφέρω.

Περισσότερα εδώ.

Πως μπορεί να μας βοηθήσει σήμερα:

Το μυστικό είναι η μαζικότητα στο πλήθος. Αν αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν για λίγο, τις πολιτικες πεποιθήσεις μας, οι ομάδες, την κοινωνική τάξη, τα θρησκευτικά πιστεύω, όπως περίπου γίνεται όταν έχουμε παρελάσεις.

Οι πολίτες θα κατέβουν ήρεμα στο δρόμο, με τα παιδιά τους, την γιαγιά, ένα σακίδιο με πολλά τρόφιμα και για αλλους και νερό. Δε θα χρειαστεί να φερθούμε βίαια.

Θα αρνηθούμε απλώς να συνεχίσουμε να υπακούμε στην προδοτική κυβέρνηση και τους υπόλοιπους δυνάστες μας.

Ολόκληρο το σύστημα που εχουν φτιαξει οι νεοταξίτες στηρίζεται στο γεγονός ότι ΕΜΕΙΣ ξυπνάμε κάθε μέρα, και ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ να πάμε στη δουλειά, και να σχολάσουμε, και να παρουμε τα παιδιά, και να τα πάμε αγγλικά γαλλικά πιάνο κ.λ.π. Και με τη δικιά μας εργασία κινείται το σύστημα. Ολο αυτό είναι ενα παιχνίδι, πολύ καλοστημένο, που ξεκινάει από την παιδική μας ηλικία, διαμορφώνεται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και φτάνει μέχρι σήμερα.

Το πιο δύσκολο είναι να παραδεχθούμε στον εαυτό μας οτι τόσα χρόνια ζήσαμε λάθος.

Οτι ζουσαμε σε μια πλάνη. Οτι ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι όπως είναι σήμερα, ότι δε χρειάζεται να υπάρχει τόση μιζέρια στον κόσμο.

Κανένας στρατός και καμία αστυνομία δεν θα επιτεθεί σε ένα τόσο μεγάλο ειρηνικό πλήθος.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ σε όποιον ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πέρα και πάνω απο κομματική ιδεολογία, θρησκεία, οικουμενικά πιστεύω.

Οποιον μπορεί να ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, που είναι η Πατρίδα, η οικογένεια, η περιουσία. Η ΕΛΛΑΔΑ. Η γη αυτή που ποτίστηκε τόσες φορές με αίμα. Που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας αφήνοντας τα κοκκαλάκια τους σε τόσες και τόσες δυστυχίες. Η πολιτιστική μας κληρονομιά. Η φυσική ομορφιά. Ολα αυτά που χάνουν την αξία τους κάθε φορά που λέγονται από γλοιώδη στόματα.

2.Μιλάτε σε όλους τους φίλους σας και τους πιέζετε να κουνηθούν λίγο. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να γίνει είναι να σηκώσουν το κορμί τους και να το φέρουν στο κέντρο της πόλης, την συμφωνηθείσα μέρα και ώρα. Εκείνη την ημέρα και ώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα κέντρα των πόλεων και χωριών της Ελλάδας, έξω από δημαρχιακά μέγαρα, νομαρχίες, και να κατεβάσουμε 5.000.000 κόσμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Δείξτε τους το μνημόνιο που υπέγραψαν οι βουλευτές μας. Δείξτε τους το βίντεο με την Αννα Ψαρούδα Μπενάκη που πληροφορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η εθνική μας κυριαρχία θα περιοριστεί, και ότι τα δικαιώματα του πολίτη θα υποστούν μεταβολές. Τυπώστε σε χαρτί για όσους δεν έχουν internet αναρτήσεις οι οποίες να σχηματίζουν την εικόνα της προδοσίας. Κλείστε τους την τηλεόραση! Δείξτε τους blogs και forum στο internet. Δεν υπάρχει σούπερ ήρωας. Ο σούπερ ήρωας είσαι εσύ κι εγώ. Αν καταφέρουμε να ξυπνήσουμε αρκετούς, θα πετύχουμε σίγουρα κάτι. Και δεν χρειαζόμαστε αρχηγό. Οι Ελληνες δεν είναι αναίσθητοι. Παραπληροφορημένοι είναι.

Στην Πυθεία http://pytheia.blogspot.com υπαρχει συλλογή από αναρτήσεις τις οποίες αν δείξετε σε κάποιον με στοιχειώδη νοημοσύνη, θα καταλάβει. Στη συνεχεια μπορείτε να του δείξετε και αλλα blogs, με πιο φρέσκα νέα.


Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Ακόμα κι εγώ όταν βγαίνω έξω και βλέπω τον κόσμο να κυκλοφορεί "ως συνήθως", αναρωτιέμαι, και η πίστη μου κλονίζεται. παρ΄ όλα αυτά, όταν επιστρέφω στα ιστολόγια, αντιλαμβάνομαι από τα στοιχεία ότι δεν είμαι τρελός. Οτι πράγματι εξυφαίνεται ένα σχέδιο αποδιοργάνωσης του Ελληνικού Κράτους με σκοπό τον διαμελισμό του και η πώλησή του σε εταιρίες και κερδοσκόπους. Κάποιος που ακούει πρώτη φορά αυτές τις απόψεις, δυσπιστεί, αλλά η κρίση δίνει την ευκαιρία αυτό που πριν απορρίπταμε χωρίς σκέψη (παρ όλο που ήταν αληθές), σήμερα να το εξετάζουμε: Μας κυβερνάνε Προδότες! Πείτε λοιπόν σε όλους τους γνωστούς σας να "χαραμίσουν" μια μέρα από την ζωή τους για το καλό της Ελλάδας! Ετσι κι αλλιώς όλες οι μέρες τους "χαράμι" πάνε. Πείστε τους να κάνουν μια δοκιμή για να μετρήσουμε την δύναμή μας!


Ο ΦΟΒΟΣ

Εχω ρωτήσει πάρα πολύ κόσμο τι κακό μπορούμε να πάθουμε αν αρνηθούμε να πληρώσουμε, και κανένας δεν μου είπε έναν σοβαρό, πέρα από το ότι θα περάσουμε δύσκολα. Αν δεν το κάνουμε, θα περάσουμε ΑΠΕΙΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ. Πρέπει να το κάνουμε τώρα. Με τον τρόπο αυτόν. Με την διάδωση μιάς προκήρυξης. Χα Χα. Απλό; Μερικές φορές συμβαίνει οι λύσεις προβλημάτων που είναι προϊόντα μιας μακροχρόνιας επίπονης διαδικασίας να είναι εξαιρετικά απλές. (Ε=mc2)


Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ

Είναι πράγματι θλιβερό το γεγονός ότι με τόσα σκάνδαλα που μας κατακλίζουν καθημερινά, έχουμε τυφλωθεί τόσο ώστε να μη μπορούμε να δούμε το αυθόρμητο και το αληθινό, ακόμα και όταν είναι τόσο καθαρό. Η να μην μπορούμε να αποδεχθούμε ότι δεν αποτελεί προϊόν μιας "αναγνωρισμένης" προσωπικότητας. Διότι από το κείμενο της προκήρυξης φαίνεται ότι δεν μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα.

Υπάρχουν πολλές φωνές που φωνάζουν για την άρνηση πληρωμής, οι περισσοτερες από επιστήμονες, οικονομολόγους κ.λ.π., και σα χώρα θα επρεπε να τους ακούσουμε και να αποφασίσουμε τι να κάνουμε.

Επίσης είμαι της άποψης ότι το αισχρό μνημόνιο που υπέγραψαν οι προδότες θα πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα. Το ίδιο για την παραμονή μας στο ΔΝΤ.

Δεν ξέρω τι δημαγωγικά μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτά.

Η ημερομηνία βολεύει γιατί θα έχουμε επιστρέψει από διακοπές (πρέπει να ληφθεί κι αυτό υπ' όψη), γιατί θεωρούμε ότι είναι καλύτερα η διαμαρτυρία να αρχίσει Σάββατο, (που θα έχει λίγο κόσμο) να συνεχιστεί την Κυριακή (όπου ελπίζουμε ότι θα είμαστε πολλοί) και να καταλήξει τη Δευτέρα να είναι αν είναι δυνατό ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Κρατάω την ανωνυμία για να τονίσω ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται αρχηγο τώρα. Χρειάζεται ΕΜΑΣ! Δεν είμαστε πρόβατα. Θα σηκωθούμε, θα βγούμε στο δρόμο, και θα αρνηθούμε να παίξουμε το παιχνίδι τους!

Μετά θα βρούμε και αρχηγό. Τοτε όμως θα έχουμε νοιώσει τη δύναμή μας, και θα την ξέρει κι ο αρχηγός.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ GOLDMAN SACHS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α4