ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝ;

Η προσπάθεια διάδωσης της Πολιτικής Ανυπακοής με την κινηση της 11/09 ξεκίνησε τον Μάιο με ανάρτηση στο Θαλαμοφύλακα. Επειδή ο Θαλαμοφύλακας είναι ενεργο blog στο οποίο οι νέες αναρτήσεις "θάβουν" τις παλαιότερες, αποφάσισα να δημιουργήσω τον συντονιστή, ο οποίος στην ουσία είναι μάλλον site, παρά blog αφού όπως βλέπετε έχει μόνο μία ανάρτηση - την προκήρυξη. Ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε ο blogger είναι η ευκολία χρήσης του εργαλείου.

Στις 5/07 είδα ενα βίντεο, το οποίο οπτικοποιούσε τα όσα ελεγα στο Θαλαμοφύλακα και το Συντονιστή. Η ανάρτηση στην οποία το είδα ανέφερε ότι το βίντεο το έφτιαξε ένας άνεργος πολίτης  (το αρχικό βίντεο έχει αφαιρεθεί). Επάνω αριστερά στο βίντεο, ανέγραφε το url getgreeceback.com

Ενοιωσα χαρά που βρήκα επιτέλους και άλλους συμπολίτες μου που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις, παρατήρησα όμως τα εξής:

1. Το βίντεο του getgreeceback υποβίβαζε μια καθαρά πολιτική κίνηση σε μάζωξη έξω από τα σπίτια μας σε τραπεζάκια.
2. Η ημερομηνία δράσης ήταν διαφορετικη, τη στιγμή που η 11/09 έχει ηδη διαδωθεί, και έχουν τυπωθεί χιλιάδες προκηρύξεις. Η πρώτη ημερα ήταν Δευτερα, πράγμα που θα καταδίκαζε την κίνηση.
3. Το καθαρό αίτημα του συντονιστή για δημοψήφισμα επι συγκεκριμενων θεμάτων, υποβιβάστηκε σε αίτημα "Θέλουμε την ελλάδα μας πίσω" και αποτέλεσμα "πήραμε την Ελλάδα μας πίσω" που δεν ειναι αίτημα, αλλά ευσεβης πόθος.

Μετά απο δυο ημέρες το site του getgreeceback ήταν online. Επικοινώνησα μέσω της φόρμας, εξέθεσα τα θέματα και ζήτησα από τον διαχειριστή του getgreeceback συναίνεση και συνεργασία. Πήρα ένα σύντομο email το οποίο με πληροφορούσε ότι η ομάδα θα έβλεπε το θέμα.της ημερομηνίας χωρις αναφορά σε οτιδήποτε άλλο ανέφερα στο δικό μου email. Την επόμενη ημέρα είδα έκπληκτος στο getgreeceback την ακόλουθη ανάρτηση χωρίς να έχει προηγηθεί email από την ομαδα του getgreeceback:


Εκτός από τις αμερικανιές, παρατήρησα ότι το site έφερε και ένα ψηφιακό μετρητή (υποτίθεται υπογραφών) που ανέβαινε με μεγάλη ταχύτητα. Τόση, που είχε προσπεράσει το βίντεο σε θεάσεις. Το βίντεο κάποια στιγμή είχε 780 θεάσεις, και οι υπογραφές ήταν 19.800!!!. Το getgreeceback.com δεν ήταν καν στο google, αλλά είχε 10.000 υπογραφές την ημέρα, δηλαδή σίγουρα 30.000 unique visitors με 33% επιτυχία, νουμερο που δεν ξέρω αν πετυχαίνει το troktiko που είναι blog κάποια χρόνια. Τα βίντεο γράφονται και σβήνονται και εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται για να μπερδεύεται το θέμα των θεάσεων.

Αλλο email δεν πήρα, παρά το γεγονός ότι προσπάθησα επανηλειμένα να επικοινωνήσω. Η επικοινωνία ήταν μέσω του site του:

Η προπαγάνδα είναι μια επιστήμη που διδάσκεται στα πανεπιστήμια. Μια από τις πλέον απλές και ευρείας εφαρμογής μέθοδος καταπολέμισης μιας καλής ιδέας, είναι η δημιουργία άπειρων παραλλαγών της ίδιας ιδέας, που να διαφέρουν λίγο αλλα ουσιωδώς από την αρχική.

Με τον τροπο αυτό διασπάται η συγκέντρωση του κοσμου (που είναι ήδη πολύ δύσκολο έργο) στην ουσία και την διασκόρπιση της στις λεπτομέρειες.Η αντιγραφή του στυλ του συντονιστή είναι παραπάνω από εμφανής σε όλο το getgreeceback.

Οσον αφορά στην ημερομηνία, η 11/09 επιλέχθηκε με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ.


Για την ανωνυμία ότι είχα να πώ το είπα εδώ.


Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν πρόκειται για προβοκάτορα που προσπαθεί να ρίξει ομίχλη στην κίνηση της 11/09 ή αν ηθελε απλώς να εκμεταλευτεί την ιδέα της πολιτικής ανυπακοής για να φτιάξει ένα site με μεγάλη απήχηση προς επαγγελματικό του όφελος.

Στην αρχή πίστεψα το πρώτο, αφου στο προφίλ του διαχειριστή διαπίστωσα ότι καμια 50αριά στελέχη του Λάος (μεταξύ των οποίων κάποιοι υπέγραψαν και το μνημόνιο) ήταν φίλοι του . Μετά όμως από τα αστεία απειλητικά email που έλαβα, και το θεατράκι ότι δηθεν του έστειλα την αστυνομία στο σπίτι (!!!) του και στο σπίτι των διαχειριστών (!!!) και ότι θα μου κάνει μήνυση (!!!) φάνηκε ότι ο διαχειριστής του getgreeceback είναι απλώς αγχωμένος κακομοίρης που ξεσκεπαστηκε.  Δεν ξέρω για ποια πράξη του (η οποία θα πρέπει να συνιστούσε αυτόφορο αδίκημα για να πανε οι αστυνομικοί το ίδιο βράδυ) θα μπορούσα να τον καταγγείλω. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να μην είχαν άλλη δουλειά να κάνουν νυχτιάτικο από το να κάνουν ντού σε σπίτια διαχειριστών του getgreeceback, τη στιγμή που υπάρχουν blogs και sites που ενοχλούν, ενώ το getgreeceback είναι παντελώς ακίνδυνο έτσι όπως τίθεται (δε μλάει ούτε για το μνημόνιο, ουτε για άρνηση χρέους, ούτε για τίποτα συγκεκριμενο). Δεν ξέρω επίσης τι μήνυση θα μπορουσε να υποβάλει εναντίον μου ο διαχειριστής. Εγώ πάντως θα περιμενω τον επιμελητή να μου επιδόσει τη μήνυση.

Δε θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Ούτε με τα απειλητικά email που μου στέλνει:


Στα οποία μου στέλνει χάρτες google με τη θέση του σπιτιού μου.

Ενα βράδυ, αποκαλύφθηκε, όταν μια αναγνώστριά του τον ρώτησε γιατί δεν υπάρχει σύγκλιση με το συντονιστή:

 
Πέραν της διαγραφής του ερωτήματος, θίγονταν άτομα, αφού τους ονομάτιζε ως Θαλαμοφύλακα, και θεώρησα σωστό να επέμβω.δεν είναι η πρώτη φορά που το κανει:Παρά το γεγονός ότι δήλωσα διατεθειμένος να συνεργαστώ για να λειτουργήσουμε από κοινού:Οι αναρτήσεις σβήνονταν,δεχόμουν ανόητες απειλές,Στο τέλος, οι αναρτήσεις σβήστηκαν και με απέκλεισε από τη σελίδα.


Επειδή το φαινόμενο της αντιγραφής μπορεί να επαναληφθεί, και δεν είναι σωστό να ξεκινάμε από την αρχή κάθε φορά που θα εμφανίζεται ένας νέος αντιγραφέας, δεν ξέρω τι άλλο να κανω.
Εσείς θα πρέπει να διαβάσετε τι γράφει ο ένας και τι ο άλλος και να καταλήξετε σε δικά σας συμπεράσματα. Εσείς θα κρίνετε αν βγείτε δευτέρα στα τραπεζάκια σας ζητώντας την Ελλάδα σας πίσω, αν θα πετύχετε τίποτα. Εσείς θα κρίνετε τη δύναμη της πολιτικής ανυπακοής.

Οτι κι αν αποφασίσετε, ελπίζω ότι θα συμμετέχετε στις 11/09.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ


ΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΟΠΩΣ:

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

-ΕΝΙΑΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

-ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

Να αποφασίσουμε επιτέλους σα λαός πως θέλουμε να ζούμε μέσα στη χώρα μας. Να δείξουμε για μια φορά ακόμα στον κόσμο ότι η δημοκρατία είναι εφεύρεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ !
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ: ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Πριν μερικά χρόνια, ο πρώην - ευτυχώς - δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος είχε καλέσει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε ειρηνικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης (για λάθος λόγους βέβαια) για να διαμαρτυρηθεί για την ονομασία των σκοπίων. Κατάφερε να κατεβάσει πάνω από 1.000.000 κόσμο (μιλήσανε και για δύο), και δεν θα ξεχάσω εκείνη την ημέρα, που είχαν παραλύσει οι συγκοινωνίες, είχαν κλείσει τα καταστήματα, και δεν μπορούσες να περάσεις ούτε με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ήταν απλός κόσμος που κατέβηκε στο δρόμο για να διαμαρτυρηθεί γι αυτά που πιστεύει. κατέβηκε με τα παιδιά του, χωρίς να φωνάζει, χωρίς να χτυπάει, και χωρίς να πετάει πέτρες. Το αποτέλεσμα ήταν να παραλύσει για μια μέρα η οικονομία της πόλης. Σκεφθείτε να γίνει μια μέρα το ίδιο σε πανελλαδικό επίπεδο. Να κατεβαίνει κάθε μέρα ο κόσμος ειρηνικά στον δρόμο και να αρνείται να εργαστεί, ή να υπακούσει γενικότερα. Θα παραλύσει η οικονομία του κράτους. Σε πέντε το πολύ πολύ ημέρες, όλοι αυτοί που μας φοβερίζουν και μας απειλούν, θα γίνουν αρνάκια, και θα κάνουν ότι θέλουμε. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται μαζικότητα. Να κατέβουν π.χ. 2.000.000 Ελληνες στην Αθήνα, και 1.000.000 Ελληνες στην θεσσαλονίκη, και σε όλη την χώρα να είναι μαζεμένοι οι πολίτες έξω από το δημαρχείο. Το πρόβλημα για το πώς θα γίνουν όλα αυτά είναι ο συντονισμός. Στο V for Vendeta, το έναυσμα το έδωσε ο θάνατος του υπερήρωα. Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, το έναυσμα το έδωσε ο δήμαρχος. Εδώ δεν περιμένουμε έναυσμα, αφού οι πολιτικοί μας, τα κανάλια που τους ανήκουν και οι παρατρεχάμενοι δεν πρόκειται να διαδώσουν ένα τέτοιο νέο, και έχουμε και έλλειψη από σούπερ ήρωες. Αρα πρέπει να το κανουμε μόνοι μας. Αρα πρέπει να δεχθούμε ένα συντονιστικό όργανο. Αυτό το όργανο όμως αποκλείεται να μην ανήκει κάπου, είτε σε κόμματα, είτε σε οργανώσεις, είτε οπουδήποτε αλλού. Το έναυσμα θα μπορούσε να είναι ένα απλό κάλεσμα. Αυτή εδώ η προκήρυξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

Η πολιτική ανυπακοή δεν είναι καινούρια. Δεν τη σκέφτηκα εγώ.

Όποιος έχει διαβάσει Αντιγόνη του Σοφοκλή, γνωρίζει καλά ότι η ανυπακοή σε μια άδικη πολιτική ηγεσία, με καθαρότητα και θάρρος, χωρίς κουκούλες και με αδιαμαρτύρητη αποδοχή των συνεπειών (στην προκειμένη περίπτωση ο θάνατος) είναι μια αμιγώς ελληνική υπόθεση.

Την Πολιτική ανυπακοή, τεκμηρίωσε πάντως ο συγγραφέας Χένρυ Ντέιβιντ Θορό στο δοκίμιο του "Περί Πολιτικής Ανυπακοής", και την εφαρμοσαν μεγάλοι άνδρες οπως ο Γκάντι, και άλλοι, που ούτε το όνομά τους δεν είμαι άξιος να προφέρω.

Περισσότερα εδώ.

Πως μπορεί να μας βοηθήσει σήμερα:

Το μυστικό είναι η μαζικότητα στο πλήθος. Αν αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν για λίγο, τις πολιτικες πεποιθήσεις μας, οι ομάδες, την κοινωνική τάξη, τα θρησκευτικά πιστεύω, όπως περίπου γίνεται όταν έχουμε παρελάσεις.

Οι πολίτες θα κατέβουν ήρεμα στο δρόμο, με τα παιδιά τους, την γιαγιά, ένα σακίδιο με πολλά τρόφιμα και για αλλους και νερό. Δε θα χρειαστεί να φερθούμε βίαια.

Θα αρνηθούμε απλώς να συνεχίσουμε να υπακούμε στην προδοτική κυβέρνηση και τους υπόλοιπους δυνάστες μας.

Ολόκληρο το σύστημα που εχουν φτιαξει οι νεοταξίτες στηρίζεται στο γεγονός ότι ΕΜΕΙΣ ξυπνάμε κάθε μέρα, και ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ να πάμε στη δουλειά, και να σχολάσουμε, και να παρουμε τα παιδιά, και να τα πάμε αγγλικά γαλλικά πιάνο κ.λ.π. Και με τη δικιά μας εργασία κινείται το σύστημα. Ολο αυτό είναι ενα παιχνίδι, πολύ καλοστημένο, που ξεκινάει από την παιδική μας ηλικία, διαμορφώνεται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και φτάνει μέχρι σήμερα.

Το πιο δύσκολο είναι να παραδεχθούμε στον εαυτό μας οτι τόσα χρόνια ζήσαμε λάθος.

Οτι ζουσαμε σε μια πλάνη. Οτι ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι όπως είναι σήμερα, ότι δε χρειάζεται να υπάρχει τόση μιζέρια στον κόσμο.

Κανένας στρατός και καμία αστυνομία δεν θα επιτεθεί σε ένα τόσο μεγάλο ειρηνικό πλήθος.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ σε όποιον ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πέρα και πάνω απο κομματική ιδεολογία, θρησκεία, οικουμενικά πιστεύω.

Οποιον μπορεί να ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, που είναι η Πατρίδα, η οικογένεια, η περιουσία. Η ΕΛΛΑΔΑ. Η γη αυτή που ποτίστηκε τόσες φορές με αίμα. Που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας αφήνοντας τα κοκκαλάκια τους σε τόσες και τόσες δυστυχίες. Η πολιτιστική μας κληρονομιά. Η φυσική ομορφιά. Ολα αυτά που χάνουν την αξία τους κάθε φορά που λέγονται από γλοιώδη στόματα.

2.Μιλάτε σε όλους τους φίλους σας και τους πιέζετε να κουνηθούν λίγο. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να γίνει είναι να σηκώσουν το κορμί τους και να το φέρουν στο κέντρο της πόλης, την συμφωνηθείσα μέρα και ώρα. Εκείνη την ημέρα και ώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα κέντρα των πόλεων και χωριών της Ελλάδας, έξω από δημαρχιακά μέγαρα, νομαρχίες, και να κατεβάσουμε 5.000.000 κόσμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Δείξτε τους το μνημόνιο που υπέγραψαν οι βουλευτές μας. Δείξτε τους το βίντεο με την Αννα Ψαρούδα Μπενάκη που πληροφορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η εθνική μας κυριαρχία θα περιοριστεί, και ότι τα δικαιώματα του πολίτη θα υποστούν μεταβολές. Τυπώστε σε χαρτί για όσους δεν έχουν internet αναρτήσεις οι οποίες να σχηματίζουν την εικόνα της προδοσίας. Κλείστε τους την τηλεόραση! Δείξτε τους blogs και forum στο internet. Δεν υπάρχει σούπερ ήρωας. Ο σούπερ ήρωας είσαι εσύ κι εγώ. Αν καταφέρουμε να ξυπνήσουμε αρκετούς, θα πετύχουμε σίγουρα κάτι. Και δεν χρειαζόμαστε αρχηγό. Οι Ελληνες δεν είναι αναίσθητοι. Παραπληροφορημένοι είναι.

Στην Πυθεία http://pytheia.blogspot.com υπαρχει συλλογή από αναρτήσεις τις οποίες αν δείξετε σε κάποιον με στοιχειώδη νοημοσύνη, θα καταλάβει. Στη συνεχεια μπορείτε να του δείξετε και αλλα blogs, με πιο φρέσκα νέα.


Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Ακόμα κι εγώ όταν βγαίνω έξω και βλέπω τον κόσμο να κυκλοφορεί "ως συνήθως", αναρωτιέμαι, και η πίστη μου κλονίζεται. παρ΄ όλα αυτά, όταν επιστρέφω στα ιστολόγια, αντιλαμβάνομαι από τα στοιχεία ότι δεν είμαι τρελός. Οτι πράγματι εξυφαίνεται ένα σχέδιο αποδιοργάνωσης του Ελληνικού Κράτους με σκοπό τον διαμελισμό του και η πώλησή του σε εταιρίες και κερδοσκόπους. Κάποιος που ακούει πρώτη φορά αυτές τις απόψεις, δυσπιστεί, αλλά η κρίση δίνει την ευκαιρία αυτό που πριν απορρίπταμε χωρίς σκέψη (παρ όλο που ήταν αληθές), σήμερα να το εξετάζουμε: Μας κυβερνάνε Προδότες! Πείτε λοιπόν σε όλους τους γνωστούς σας να "χαραμίσουν" μια μέρα από την ζωή τους για το καλό της Ελλάδας! Ετσι κι αλλιώς όλες οι μέρες τους "χαράμι" πάνε. Πείστε τους να κάνουν μια δοκιμή για να μετρήσουμε την δύναμή μας!


Ο ΦΟΒΟΣ

Εχω ρωτήσει πάρα πολύ κόσμο τι κακό μπορούμε να πάθουμε αν αρνηθούμε να πληρώσουμε, και κανένας δεν μου είπε έναν σοβαρό, πέρα από το ότι θα περάσουμε δύσκολα. Αν δεν το κάνουμε, θα περάσουμε ΑΠΕΙΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ. Πρέπει να το κάνουμε τώρα. Με τον τρόπο αυτόν. Με την διάδωση μιάς προκήρυξης. Χα Χα. Απλό; Μερικές φορές συμβαίνει οι λύσεις προβλημάτων που είναι προϊόντα μιας μακροχρόνιας επίπονης διαδικασίας να είναι εξαιρετικά απλές. (Ε=mc2)


Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ

Είναι πράγματι θλιβερό το γεγονός ότι με τόσα σκάνδαλα που μας κατακλίζουν καθημερινά, έχουμε τυφλωθεί τόσο ώστε να μη μπορούμε να δούμε το αυθόρμητο και το αληθινό, ακόμα και όταν είναι τόσο καθαρό. Η να μην μπορούμε να αποδεχθούμε ότι δεν αποτελεί προϊόν μιας "αναγνωρισμένης" προσωπικότητας. Διότι από το κείμενο της προκήρυξης φαίνεται ότι δεν μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα.

Υπάρχουν πολλές φωνές που φωνάζουν για την άρνηση πληρωμής, οι περισσοτερες από επιστήμονες, οικονομολόγους κ.λ.π., και σα χώρα θα επρεπε να τους ακούσουμε και να αποφασίσουμε τι να κάνουμε.

Επίσης είμαι της άποψης ότι το αισχρό μνημόνιο που υπέγραψαν οι προδότες θα πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα. Το ίδιο για την παραμονή μας στο ΔΝΤ.

Δεν ξέρω τι δημαγωγικά μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτά.

Η ημερομηνία βολεύει γιατί θα έχουμε επιστρέψει από διακοπές (πρέπει να ληφθεί κι αυτό υπ' όψη), γιατί θεωρούμε ότι είναι καλύτερα η διαμαρτυρία να αρχίσει Σάββατο, (που θα έχει λίγο κόσμο) να συνεχιστεί την Κυριακή (όπου ελπίζουμε ότι θα είμαστε πολλοί) και να καταλήξει τη Δευτέρα να είναι αν είναι δυνατό ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Κρατάω την ανωνυμία για να τονίσω ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται αρχηγο τώρα. Χρειάζεται ΕΜΑΣ! Δεν είμαστε πρόβατα. Θα σηκωθούμε, θα βγούμε στο δρόμο, και θα αρνηθούμε να παίξουμε το παιχνίδι τους!

Μετά θα βρούμε και αρχηγό. Τοτε όμως θα έχουμε νοιώσει τη δύναμή μας, και θα την ξέρει κι ο αρχηγός.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ GOLDMAN SACHS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α4